Protest

Eftersom bloggen krånglade och blev ful så ville jag inte skriva mer. Därav uppehållet. När jag orkar engagera mig i layouten kommer den bli finare. Nu får den vara som den är.

Ja, vad har då hänt sedan sist? Helgen gick till jobb och sedan mys med vännerna. På Lördagskvällen skulle jag på teatern och se Norrdans (mormor tog biljetterna). hade ont i huvudet och var inte sugen på att gå dit men jag gjorde det för att jag lovat. Tänkte att det kunde ju vara ganska lugnt, behövde ju bara sitta där passiv och kolla. Tji fick jag. Mormor hade ett uppdrag åt mig. jag protesterade vilt men till slut hade hon övertalat mig (hade inte så mycket val, alla andra vägrade göra det) Jag fick gå upp på stora scenen och lämna över fruktkorgen till dansarna inför publiken. Kändes lite svettigt innan men det gick bra. Efter det var det paj, sallad och vin hemma hos mormor och vi kollade på schlagern (mitt nya nöje) =)

På söndagen fikade jag på Waynes med Tea sen gick vi hem till henne och lagade hamburgare. En uppriven Frida ringde och berättade om hennes nyinköpta gardiner. När hon skulle hänga upp dem rasade något ner på golvet. Hon kollade efter - där låg två döda kackerlackor!!! Vi åkte dit som moraliskt stöd och för att agera räddningspatrul. Jag plockade upp dem och vi for till affären för att lämna igen dem. Behöver jag berätta att hon sanerade hela lägenheten eftr det?

Veckan inledde med akut smärta i hälen¨på måndagkvällen. kunde inte gå på foten, inte ligga, inte sitta, allt gjorde ont. Flera timmar senare och det hade inte gått över. Har aldrig upplevt något liknande, gjorde så juriskt ont!! Ringde sjukvårdsupplysningen som bad mej avvakta. På morgonen efter kunde jag fortfarande inte gå riktigt på foten. vaknade 05:30 och låg och hade ont några timmar. Ringde Sundet och fick komma ner. Mötte världens mest nonchalanta Doktor. Han tog inte i hand, ropade bara upp mitt namn och försvann in på kontoret, satte sig med ett anteckningsblock och frågade vad problemet var.

Han skrattade sig mest igenom min beskrivning och sa att" Ja det här kan jag inte säga vad det är och det kan ingen annan heller" Kändes en smula förnedrande att han verkade tro att jag hittat på allt. 150 kronor för ett dåligt bemötande och 5 min "kontroll" . Tänker inte gå till Sven Åke Johansson något mer. Har hört liknande saker om honom från många andra och folk har beskrivit honom med termer som "gubbjävel".

Redovisningen har börjat, retoriken och strategiska kommunikationen tuffar på. Hur ska jag överleva denna termin?


Varför?

Varför har bloggen ändrat sig av sig själv? Jeanette grejen har ju halkat ner och ligger under blogginläggen. Någon som vet hur man ändrar?

Igår gjorde jag något busigt, nu väntar jag på svar =) Vore som "a dream come true" om jag får positiva svar. Då blir det äventyr för Jeanette.

Vaknade skönt utsövd och undrade vad det var för dag och om jag var tvungen att åka till Sundsvall eller plugga något. Insåg att det var lördag och log med hela ansiktet.

Ska ner på stan nu och luncha med Frida och eventuellt Tea. Ikväll blir det vin och schlager hos Frida med grönsaker och dipp. Mums!

Funderar på om jag ska bleka håret lite också. Ska köpa ett fint läppstift också. Tjejigt

Wake up, it's time, little girl, wake up

Losing your memory now

Retorikhelgen är inställd och ingen kan vara gladare än moi =) Ska bli så himla skönt att vara ledig! I morse var jag på seminarium i skolan och det gick bra även om jag var så trött att jag inte orkade diskutera speciellt mycket.

Patrik och jag har nyss varit ute och gått. När jag kom hem och smällde igen dörren (jag var ensam hemma) så knakade det till i fotöljen inne i vardagsrummet (ett sådant knak som låter när man sitter i den och rör sig eller kliver upp ur den). Jag stelnade till. Smög in i vardagsrummet och fick syn på att en fotölj var vänd mot mig (alla andra var vända mot bordet som de ska). Jag sprang och låste in mig på toan och ringde syrran och sa att det spökade.

Sprang ner på mitt rum och låste in mig och här sitter jag nu =) Tror dock såklart att det är min inbillning men det är lite kul att tro att det spökar. Det värsta vore om man skulle gå upp nu och se att fotöljen är vänd mot bordet igen. Livlig fantasi - det har jag

Sov bara fyra timmar så jag rä skapligt trött nu. Låg och vände mig, tänkte på massa saker och kunde inte somna. Sen började det krypa i hela kroppen och jag kände mig rastlös.

Är så jävla festsugen men det blir inget nu i helgen. Helgen eftter nästa blir det fetfest i Sundsvall med gänget. Ska bli kul som fan, var länge sedan jag slog runt! 

jag säger bara en sak... Ryan Star

Kärlek och lättnad

135490-70Har precis skrivit ut tentan och det har väl inte gått sådär jättebra. Satt till 00:30 inatt och pillrade. Det är inte likt mig, har aldrig någonsin under mina universitetsstudier suttit natten innan. Oh well, någon gång måste ju bli den första.  Tror hur som helst inte att det finns en chans i världen att jag får G.

Idag är det Alla hjärtans dag! Mysigt faktiskt även om jag tycker att det är ett komersjippo! Känner mej lite småkär idag faktiskt. I livet! Ska hem till min bästa kompis efter skolan och vi ska sprida lite kärlek till varandra. Ska nog köpa ett kort till henne tror jag. Någon gång skulle jag vilja uppleva allahjärtans dag som icke singel. Eftersom jag missat så många skulle jag vilja ha hela kittet - rosor, choklad, you name it!

Pilates i eftermiddag också. Kan jag verkligen behöva nu när man suttit som en ostkrok framför datorn i flera dagar.

Var jättemycket att göra på jobbet igår. Det kom en halv skolklass och hälsade på. Var roligt och lite läskigt. Barn är ju svåra att underhålla. Gav de lite godis, några sudd sen fick de titta på hur man bygger järnvägstunnlar =) De satt tysta och lyssnade varjefall sa läraren så det måste ju kunna tolkas som att de var ganska nöjda.

Känner mej avslappnad nu. Nu har jag fått tillbaka lite av glädjen som försvunnit när tentaångesten hängt över mig. Nu ser jag saker som en latte på stan i gott sällskap, solsken och helg med vin igen =)

I am back!

135490-69
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.nola.ornskoldsvik.se/skolan/aktiv/bild/allahj2.jpg&imgrefurl=http://fialarsson.blogg.se/allmnt.html&h=350&w=267&sz=56&hl=sv&start=57&tbnid=bPdEvah2iN0L4M:&tbnh=120&tbnw=92&prev=/images%3Fq%3DALLA%2BHJ%25C3%2584RTANS%2BDAG%26start%3D40%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dsv%26sa%3DN

135490-71
http://www.newsdesk.se/files/493cc5d6ee03315d2b02979514d411ac/resources/ResourceWebImage/thumbnails/ros05_04i_large.jpg


135490-70Oh yes, eat me!

Lucas

Åh nej, hur kunde det hända? Jag råkade gå in på en hemsida och såg att Lukas Rossi vann Rockstar Supernova! Visst själva tävlingen är ju avslutad redan i USA och nu är de ett band men det ville jag ju inte se!

Jag tycker dock att Lucas är rätt ok men om han är bäst vette fan. Han gjorde dock en killer senast och sjöng It´s on helt otroligt underbart!  Kolla http://www.youtube.com/watch?v=erHghX2aiZ8 för ett smakprov.
Jag avgudar den låten. Gitarrerna är hur sköna som helst.


Toby Rand då?
135490-68                                                                                  
http://entimg.msn.com/i/Rockstar_Supernova/wk06/performance/206b_toby_energetic_1398.jpg

Kompromiss med livet

Jag har aldrig gillat måsten. Bara tanken på att vissa saker är måsten får mig att vilja dra mig ur. Skola och jobb till exempel- ett stort måste. Sitter med en tenta som inte kommer någon vidare vart nu och pressen hänger över en likt ett åskmoln en vacker sommardag. Måsten får mig att må dåligt. Helst skulle jag vilja resa runt och ta dagen som den kommer. Ingen press, inga måsten som väntar utan allt är upp till en själv.

 

Jag gillar att få saker på mitt sätt. Jag är envis, en dramaqueen. Have it my way – or no way. Fast jag har blivit väldigt duktig på att kompromissa och det är jag stolt över. För varje dag som går inser jag att mitt sätt inte alltid är bäst och att man växer otrolig mycket som människa genom att mötas på halva vägen.

 

Igår var jag och simmade. Långt! Nästan 1500 m tror jag det blev. En timmes slit i bassängen. Var helt slut efteråt! Efteråt åt jag och mor en macka och drack kaffe på Waynes. När jag kom hem mådde jag skit och hängde mig över toaletten. Mådde skitkonstigt och tänkte att mackan kanske var dålig (det var trots allt gårdagens). Har känt mig yr i några dagar nu och det sitter i fortfarande. Tror det är förkylningen som spökar och att jag tog i lite för mkt i badet vilket resulterade i illamående.

 

 Ska plugga hela dagen idag men tänkte bryta för lunch och en promenad i solskenet. Blir så glad när solen gör sig besväret att titta fram!

 

Kärlek till er alla!


Pulka!

De andra bangade så det blev bara Jesper och jag som åkte pulka - men det är inte bara och vad roligt vi hade! I mina täckbyxor från några år tillbaka hittade jag en plånbok. Där i låg det 180:-! En trevlig överaskning. För 50:- av de köpte jag en Rock a' round (eller vad den nu hette, se nedanför). Ett jävla glid på den! Livsfarligt!

Man märkte förövrigt att man inte är ett barn längre för gud vad jobbigt det var att gå uppför backen hela tiden. Den var ju brant som ett as! Fin utsikt där uppifrån också. Vi drack lite varm choklad och åt banan.

Har precis duschat, vi blev ju toksvettiga. Det ångade till och med om oss.

Repris nästa helg kanske?

135490-66

135490-65

Mål

Jag vill ta mitt MC körkort till sommaren. Eftersom jag förmodligen kommer att jobba 75% finns det mycket tid till att plugga lite. Det är ju bara en sak som ställer till det. Priset. En körlektion på körskolan kostar 800 kr/70 min. Det är dyrt! Jag behöver ju ta minst 10 lektioner eftersom att jag inte har någon körvana och då skulle priset alltså springa upp till 8000 kr. Lösning? Jag köper en motorcykel och övningskör med den.

Jag har hittat en som skulle passa mig bra (en tjejhoj typ) och de är inte så dyra. Dock är ju problemet att jag inte kan få fram 25000:- fram till sommaren. Men, jag vill ju ta kortet i sommar!
Vad gör man då? Varför måste pengar spela så stor roll hela tiden!?

Här är den skönhet som jag vill ha
En Virago 535:

 135490-64
http://www.blocket.se/vi/8728751.htm?ca=4_s

Mä!

Kanske skulle jag ta och pröva hockey istället? Vad menar de med det? heheh
Har testat dansspelet Madde skrev om. Gud vad roligt det var! Mycket roligare än tentan. Har förövrigt inte skrivit någonting idag och tvivlar på att jag kommer att göra det.

Hade ju varjefall inställningen att göra det, det måste väl räcka? =)

YES!

Dagen har börjat väldigt bra! Jag tog nämligen tag i en sak som jag velat gjort väldigt länge! Det kändes otroligt bra och jag tror att saker kommer att bli mycket bättre framöver =) Det känns spännande och läskigt men jag hoppas att det kommer att förändra mig som människa.

Gårdagen tog ett väntat slut. Jag tror att det var bäst det som skedde och det känns ganska bra faktiskt. Det var inte meningen helt enkelt. Jeanette är alltså numera singel. Jag kommer att sakna hans sällskap för vi kom väldigt bra överens och hade roligt ihop men det saknades verkligen det där lilla extra som hade gjort det till ett riktigt förhållande.

Idag ska jag slita på med tentan som jag har noll motivation för och sedan ska jag fika med min kära syster som jag inte sett på länge. Imorgon blir det pulkåkning med Jesper, Patte och Tea. Ska bli så himla kul!!! Hoppas nu bara att det inte blir för kallt! Kanske ska ta med mig lite varm choklad som jag kan bjuda de andra på? Efter det blir det filmkväll och mys. Är så himla pank nu så jag har inte råd att göra så mycket. Längtar till lönen som kommer om 14 (suck) dagar. Nästa lön ska jag köpa en svart skinnjacka som jag ska ha i vår, åka till laserhallen i S.vall med kompisarna och festa lite =) Mars kommer att bli en bra månad, det känner jag på mig. Åh, min älskade Frida kommer hem idag! Har saknat henne! Med henne kommer också min splitternya platttång =)

Nej, nu ligger jag en halvtimme efter i schemat. Dags att börja skriva =(
Puss till alla er där ute!

Beyoncé och bomber

Just nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag! Det gör det alltid när jag håller på med tenta. Det ligger papper huller om buller och anteckningar här och där. Inte så inspirerande miljö att arbeta i men jag har inte "tid" (ork) att städa när jag är mitt uppe i någonting.

Tentan är lite knepig eftersom jag inte riktigt vet var jag ska börja. Försöker hitta den röda tråden (varför ska den föresten vara röd?). Denna tenta kommer bli den första som jag verkligen sitter in i det sista för jag skjuter allt framför mig hela vägen. Oh well!

Det är kallt ute! Någon form av kylperiod. jag gillar kyla men det skulle gärna kunna få vara några grader varmaer så man kan vara ute och promenera.

Nu på tal om något helt annat - Beyoncé är så jävla snygg! Jag gillade inte henne förut men nu har jag ändrat åstikt. Hon har en kropp att dö för (Inte som alla andra stickor i Hollywood) ett sockersött ansikte och vacker hudton. Dessutom är hon ombytlig i sitt utseende och sjunger bra. Hur hon är som person har jag inte en blekaste aning om eftersom jag inte sett så många intervjuer av henne och liknande. Kanske ska göra lite research? Men utseendemässigt är hon så vacker (Nej, jag är inte lesbisk)

135490-61
http://www.jewelry.com/images/rhr-beyonce.jpg

135490-62
http://www.beyoncestar.com/beyoncewallpaper/1600x1200/beyonce_wallpaper49_1600x1200.jpg

135490-63
http://images.starpulse.com/Photos/pv/Beyonce%20Knowles-8.JPG

Bilder från London

Blev inspirerad av en annan bloggare så här kommer lite bilder från London i somras:

135490-49
Picadilly C

135490-50
Delar av London Eye - tagna från en "Gift show" min byrå annordnade

135490-51
Vacker gata med vackra hus där min vackra vän bodde

135490-52
Byrån jag jobbade på - Jag satt närmast, där väskan ligger

135490-53
En av Londons vackra parker

135490-54
Camden - Ett av mina favoritställen i London



Bilder från London #2

135490-55
Oxford C - avstängd - Massa folk!

135490-56
Häftig gränd

135490-57
Taget under min fyra timmar långa promenad längs Themsen

135490-59
Samma promenad

135490-60
Vackert hus jag stötte på under min promenad135490-58
En tokhet helgdag - Vad passar då bättre än picknick vid ån?


Brrrrrr

Det är kallt ute! Minus 13 grader och jag ska gå till jobbet. Känns ju sådär. tre-fyra kilometer i bitande kyla. Men solen lyser varjefall och det gör mig glaaaaaaad.

Det är häftigt det här med bloggar. Att man kan gå in och läsa "hemligheter" om främmande människors liv och de problem de tampas med i vardagen. Jag tror nog att ni håller med? Igår slog nämligen min blogg läsarrekord =) Roligt! Det är kul att människor kommer tillbaka för att läsa om vad just jag skrivit. Att människor läser och begrundar mina ord.

Dock undrar jag ju såklart vilka alla dessa människor är? Hälften skulle jag kunna gissa på. Men resten? Fast charmen är kanske just att man får vara anonym när man läser andras bloggar - lite som att snoka =)
Men om ni känner för att tillkännage er - Be my guest.

Ibland saknar jag London - eller England. När jag hör den breda accenten på teve reser jag tillbaka i tankarna. Tänkt allt man upplevde där borta. Två år av mitt liv. Jag undrar om Nikki fått sitt barn nu?

Kaffe latte från Starbucks på morgnarna - one sweetener please.
Marknaden på fredagsefternmiddagen med hamburgare och kladdkaka (inte tillsammans dock) 


Ha, konstigt att vissa lyckliga minnen är associerade med mat? Känns lite skrämmande =)

Nog om det.


Känner inte att min tenta som ska vara inlämnad nästa vecka går speciellt bra. Har inte ens börjat skriva. Är riktigt less på skolan nu! Det enda som är kul är retoriken. När man får försökja fånga publikens uppmärksamhet och måla och leka med ord. Det gillar jag.

Vi gjorde varjefall ändringar i C-uppsatsen igår och det gick snabbt och smärtfritt. Hoppas nu bara att examinatorn gillar det vi åstadkommit.

Börjar känna sviterna av att ha studerat i ett word dokument- Jag börjar bli rikigt kass på att stava! Har svårigheter om det ska vara dubbelbokstav eller inte. Syns säkert i mina texter. Men men, pappa lider ju  tydligen av en släng av dyslexi så varför inte?

Nej, dags att klä på sig och göra sig ordning för jobbet.

135490-48
www.funpics.com


Jag är rädd!


Det är inte så lätt att vara ung som många vill påskina


Det är så många beslut som måste tas. Det finns en viss stress över att välja rätt väg. Vilken väg ska jag gå? Kommer jag att bli lycklig? Är jag lycklig? Hittar jag rätt person att gifta mig med?

 

Man ska ha utbildning, vara bildad. Helst snygg också. Man bör hitta en lägenhet, senare ett hus att bosätta sig i. Vill jag bo kvar i stan? Var ska jag annars bo? Kommer jag få drömjobbet? Kommer jag få jobb alls?

 

Det finns så mycket som jag vill göra att det är svårt att veta var jag ska börja. Jag är rädd för att titta tillbaka på livet och ångra att jag inte tog steget ut i världen. Det steget måste snart tas för sen är det mycket annat som måste hinnas med. Men, det är väl inte meningen att man ska springa genom livet, stressad, jäktad för att hinna med nästa sak?

 

Jag älskar känslan av att stå inför ett val och veta att jag kan välja precis vilken väg jag ska gå.

Jag avskyr känslan av att stå inför ett val och veta att jag kan välja precis vilken väg jag ska gå.

 

Jag har svårt att välja huruvida jag ska ta en latte med hasselnöt eller en chai te på Waynes Coffee. Hur ska jag då kunna välja saker som är avgörande för hela livet? B.E.S.L.U.T.S.Å.N.G.E.S.T.


"Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing spirit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?" Texten till Introt till filmen Trainspotting


Kanske är det då man ska ta ett steg tillbaka och lära sig leva i nuet? Titta på vad man har här och nu. Glädjas över det liv man lever och inte oroa sig över framtiden. Sånt ordnar sig väl alltid?


Rockers

Det är något speciellt med rockkillar! Det är häftiga och charmiga. De kan sjunga och spela guitarr och det är snygga. Klockan 18:00 varje söndagkväll sitter jag klistrad framför teven och kollar på Rockstar Supernova. Ett gäng sångare tävlar om att bli sångare i bandet Sueprnova som består av bland andra Tommy Lee & Gilby Clarke. Mina favoriter är Magni från Island, Ryan och Toby från Down Under (Hur kan man inte gilla denna heta aussieboy) Magni verkar ödmjuk har en fantastisk röst och dessutom en söt liten bäbis. Han ser ju inte helt fel ut heller ;) Ryan har också en helt sjukt vacker röst, han är mörk och gorgeous och har vackra ögon. Han verkar dessutom mogen Toby är från Oz. Dessutom ser han ut som en bad boy och sjunger otroligt. Någon av de tre måste vinna! Dilana går mej på nerverna när hon snackar skit om de andra och Lukas är FÖR mycket. Jag, Tea och Jesper skuggade en kille med bilen idag. Det var skitkul och förgyllde min dag! Vi har dessutom bestämt att vi ska åka pulka nästa helg. Det kommer att bli skitkul! Har inte åkt på jättelänge. Har kommit på andra roliga saker man kan göra här uppe: Åka till Laserhallen Rida på islandshästarna i Västanå Hyra en kajak och paddla i Höga kusten (300kr/dag) Åka till Sundsvall och klättra på klätterväggen (Har jag velat göra länge)

Helg!

Åh vad härligt det är med helg! Speciellt om man har jobbat mycket under veckan.

Examineringen gick ju ok kan man ju konstatera såhär när några dagar har passerat. Vi kommer att få G men det är några saker som vi ska ändra. Det som var mest jobbigt var att hon avslutade med att säga: "Ja om det inte varit för syftet hade jag låtit er gå med ett G". Med det menade hon altlså att det var bara syftet som var lite krångligt annars hade vi fått gått därifrån utan att behöva ändrå något. Men nu måste vi alltså ändra syfte + massa annat. Oh well, livet går ju inte under. Vi fick ju inte underkänt varjefall och det är det viktigaste.

Så efter det så åkte jag och hämtade A och vi åkte till Coop och handlade massa gott! Hade även köpt vin på bolaget innan. Vi hade en jättemysig kväll med sallad, vin och kex. För att inte glömma dem otroligt uppskattade gåvorna som jag fick - ett jättesött kort och Drakboken - me like a lot!

Lördagen gick åt till att dra sig jättelänge vilket är underbart! Sedan fick jag träffa A:s kompisar vilka visade sig vara väldigt trevliga. Kul!

På kvällen kom Tea över och vi kollade på Brokeback Mountain. Ok, jag förstår det inte riktigt måste jag erkänna: Hur kunde filmen vinna så många priser? Den var inte alls speciellt bra! Inte vidare känslomässig och de hoppade fram flera år åt gången i en tagning. Det hände inte speciellt mycket heller... Nej, Tea och jag ger den inte högt betyg. Åt pizza också. Syndigt gott!
Kollade lite på Melodifestivalen också och jag började starkt fundera på om vissa var ett stort jävla skämt. Hur i hela fridens dagar kunde Addis Black Widow komma med? De påstår att de inte sjunger falskt men jag tror inte halva Sveriges befolkning håller med. Det var hemskt! 

Fader och jag har precis varit ute och gott och nu ska jag ner på stan och fika med Tea och Jesper. Det är strålande sol ute så man kan ju inte bli mer än glad (om man bortser från att all snö smälter bort)


Zzzzzzz

Klev upp 05:45 i morse och det var inte det roligaste. Väl framme på skolan skulle vi lyssna på en opponering. Till saken hörde bara att vi gick fel så vi fick smyga in 15 min sent. Pinsamt. De verkade dock inte bry sig alls. Var lite interessant att lyssna. Ena gruppen blev totalsågade och de stackarna måste träffa examinatorn för att gå igenom deras arbetsmaterial för han trodde de matat in fel i SPSS. 

Madde och jag ska alltså gå upp i morgon och vi hoppas på bra resultat. Börjar pirra lite i magen.
När jag kom hem kände jag mig trött så jag lade mig på sängen - och somnade! Jag som aldrig brukar sova dagstid slumrade nu in likt en bäbis. Gud vad skönt det var. Fick tvinga upp mig till middagen. Egentligen ville jag sova vidare men tänkte att då kanske jag inte somnar ikväll! Jag hoppas jag blir kry snart. Känns inget vidare att vara småsjuk hela tiden.

I helgen var jag föresten i Birsta. Valde lite flyttahemifrån grejor som jag ska få i födelsedagspresent =) Köpte även två kavajer för 150kr/styck och ett par svarta fodrade vinterstövlar. Mycket fint! Måste rensa ut de gamla kläderna så jag får plats med de nya. Börjar se förjävligt tu i garderoben nu.

Nej, ska glo lite på teve innan jag somnar. Blir nog en tidig kväll

Ciao!

RSS 2.0