Tårar

Idag var det rekordmånga besök på jobbet. 26 stycken! Härligt! Hade fullt upp hela dagen. Jag träffar så många underbara människor genom mitt jobb. I love it. Finns så många livsberättelser jag får höra.

Jag gick 40 minuter till jobbet idag i regnbyxor. Regnet föll tungt från himmelen. Det var skönt att komma hem till ett tyst hem efter jobbet. T kom efter ett tag och vi beställde pizza och kollade på en otroligt vacker film som hette "Bridge to Terabithia". Jag grät floder på slutet. Jag brukar ändå kunna sansa mig men nu bölade jag så högt att jag inte kunde prata. Den handlade om barns fantasier vilket är något som jag tycker är väldigt vackert. Jag har fortfarande en dröm om att skriva en barnbok. Det är något som många inte vet att jag har men nu är det ute för allmän kännedom.

Jag är ännu ett steg närmre tatueringen jag vill ha. Vi får se till hösten. Det är för övrigt nästan höst känslor ute i luften nu efter fem dagars regn. Känns nästan lite mysigt även om jag definitivt inte är redo för det ännu ...

Bäbisröst

Helgen går som alltid för snabbt!

Har varit tokförkyld så jag har försökt att ta det lugnt och kurrera mig.
Igår var jag i Birsta. Ville inte göra av med så mycket pengar så det blev bara två plagg på rean. Åt god lunch och gick och strosade lite. På kvällen såg vi film - Last king och Scotland. Väldigt bra film som jag starkt kan rekomendera.

Idag var jag och åt lunch med A. ceasarsallad som vanligt. Vid 14 for jag upp och firade systers pojkvän som fyllde år. En otroligt söt bäbis som var så charmig var där. Bäbisar gillar mig av någon anledning. Vid flertalet tillfällen lyckas jag charma bäbisar som bara skrattar när jag pratar med dem. Det roligaste var när jag jobabde på Fourth Day och deras gamla arbetskompis kom in med en bäbis. Jag fick hålla i honom och han bara log åt mig hela tiden. Sen kom en annan av arbetskompisarna och ville kolla på den och försökte få pojkens uppmärksamhet.

"Men herregud Jeanette, han är ju besatt av dig" "Kolla, han är helt kär i Jeanette och vägrar släppa henne med blicken"

Tydligen så är det något med röster som barn gillar. Antar att jag har en röst/tonläge som små knoddar gillar då.

Fick ett glatt besked angående min arbetssituation. Den har inte ändrats men förhoppningsvis gör den det om ett tag (om jag ror allt i land)Återkommer med mer info längre fram =)

Regnet fortsätter att falla och det gör mig trött och less. Ge mig lite sol och värme tack! Man får ju nästan höstdepp.

Nu ska jag bege mig tillbaka till skräckfilmen. Wohoooo, kommer de lyckas fly?

RSS 2.0