Jobb!

Såhär på lördagsmorgonen ligger normala människor och sover. Själv ska jag gå och jobba. Men gissa vad? Det gör mig absoult ingenting! Ska promenera bort till jobbet. Det tar unegfär 35 min och är jätteskönt.

Ikväll ska jag och brudarna ut och käka middag och dricka lite vin. Det är ju äntligen fint väder så nu ska det minsann njutas.

För övrigt så hade jag det väldigt trevligt i Göteborg. Träffade en hel del trevliga människor och inhandlade lite fina kläder.

Nej, nu måste jag börja gå!

Ha en trevlig helg alla rara människor där ute!

Göteborg

Nu har jag börjat sommarjobba och det går ganska bra. Jag hoppas det kommer mer besökare framöver. Igår var det sju stycken och idag åtta. Många är så himla trevliga och då är det jättekul!

Imorgon åker jag till Göteborg. Ska bli så himla skönt att komma bort från stan ett tag. Same old same old. Min dröm vore att få ett jobb där så jag kunde flytta dit ett tag.

Ska vara strax utanför stan där jag ska fira midsommar med 15-20 andra varav jag känner två. Kommer bli roligt att träffa nytt folk, synd ingen annan är singel utan bara massa par. Hade varit roligt med lite tillåtet ögongodis.

Har packat ner en flaska vitt, en flaska rosé och fyra cider. Det må räcka!

Glad midsommar till er alla!

Timo, you rule!

Jag har en ny favorit. Det är ingen mindre än Timo Räisänen. Hans två låtar, Fear no darkness, promised child och Let&#39;s kill ourselves a son, är helt fantastiska. De får mig att vilja studsa, hoppa, dansa och fråga. Jag älskar när Timo sjunger och inser att det rösten skär sig lite. Han skrattar till lite men fortsätter. Klockrent! Lyssna på dem och njut!<br /><br />Förövrigt är jag fortfarande bitter över att jag inte fått något jobb till hösten.


Sommar!

Så, då har man avlagt examen vilket känns underbart skönt. Inga fler tentor (förhoppningsvis) att oroa sig över.
Examensfesten med klassen även om det blev lite konstigt där halvvägs. Det slutade med att Madde och jag var ensamma kvar. Jaha, skål då tyckte vi =) Det var dock skittrevligt att få surra lite med Madde i lugn och ro.
 Vi köpte lite skräpmat och gick till kusin som väntade vid busstationen. Vi skrattade och sjöng hela vägen hem.

Det är skönt att vara ledig även om alla andra jobbar. Satsar mycket på att träna och må gott. Börjar varje morgon med en timmes promenad innan frukost. Det är jobbigt men skönt!

Idag regnade det dock när jag klev upp så då struntade jag i promenaden. Istället gick jag ner på badhuset där jag mötte Linda. Vi simmade i nästan 40 min. Jätteskönt! Efter det gick jag, Linda och Frida och åt en god (sen) lucnh på Waynes. Mums!

På kvällen cyklade jag ut till graven och hälsade på farfar. Satt där och grät en skvätt och berättade om mitt liv just nu för honom. När det var avklarat åkte jag hem till mormor och morfar och visade upp min nya cykel. Jag älskar verkligen cykeln! Jag tror aldrig jag köpt en pryl som känts så rätt förut.

Ett stort GRATTIS till Madde som fått jobb. Jag blev så himla glad när jag fick höra det! Det passar henne perfekt!
Nu ska jag vila mycket innan det är dags att sätta igång på allvar på tisdag


image88
Jag innan examensmiddagen

 
Party        Sista skoldagen

Nära!

Imorgon är det sista saken att göra i skolan sen tar jag examen! Hur skönt som helst! Har nu en fil.kand i information och PR med retorik som biämne. Känns riktigt nice.

Hade examensfest i söndags. Det var ritkigt trevligt. Fick en hel del trevliga saker. Juicepress, riskokare, lergryta, tofflor, parfym, presentkort och lite annat. Vi åt god buffé med sallad, potatissallad, pajer, rostbiff och lax. Till fika blev det kakor och tårta serverat med kaffe.

Imorgon ska jag också hämta hem min nya cykel. Trevligt!

Har drygt en veckas semester med start imorgon. Sen blir det jobb fram till Augusti.

Otroligt skönt väder nu! Mer sol åt folket!

RSS 2.0