Bad bad girl ...

Jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen - jag vet. Har bara inte haft någon lust att skriva i den.

Igår fyllde jag hela 24 år. Vaknade och fick frukost på sängen och massa fina paket. Fick en hel del bra flytta-hemifrångrejor och annat skoj. På dagen gick jag och köpte mig en fin blus på Lindex. Inhandlade också en neccesär (eller hur det stavas) med massa kroppsprodukter från H&M.

På kvällen kom Monica, Thomas och farmor förbi och vi åt smörgåstårta och kaffe, bakelse och kakor till efterrätt.
Fick sängkläder (lakan, örngott och påslakan) i flanell. Gissa om det var mjukt att sova i! Fick en servetthållare med fina servetter av syrran + en ljushållare.

Kvar att fira är på lörd när massa polare kommer hit och käkar middag. Vi ska sen på krogen. Jag hoppas verkligen jag blir frisk snart för just nu är jag inte sådär jättepigg. Mormor och morfar som nu är utomlands ska fira mig när de kommer hem också.

Ska sitta med en tenta idag (ännu en i mängden) och jag hoppas jag kommer en bit på vägen så jag kan ta det lugnt på fred och mån. Tentan i redovisning kommer gå åt pipsvängen men ajg satsar på att göra omtenta i Maj så det blir nog bra =)

Nej, tentadags! 

Less!

Jag är så otroligt skoltrött så det finns inte! Ekonomi är verkligen inte min starka sida och det märks nu i kursen. Det är jobbigt att hålla reda på alla begrepp och undantag. Det diagnostiska testet gick väl inget vidare. Väntar bara på att boken kan komma någongång så man kan börja plugga (det skulle ju underlätta en smula).

Tentan i strategisk kommunikation går inte heller något vidare. Har ingen motivation, lust eller ork. jag ska dock bli klar med den till på Tidag och det kommer jag att hinna. Får sitta i helgen helt enkelt.

Det positiva är att jag inte behöver känna en sådan press för att jag får tillgodoräkna mig retoriken som biämne om jag vill. Självklart vill jag ha ekonomin som biämne men om jag nu inte skulle klara kurserna så får jag ändå en Fil.kand till våren. Ekonomi skulle sjävklart slå lite högre så jag kommer att satsa på det.

Idag fyller Frida år så jag ska hem till henne och käka tårta ikväll. I morgon ska vi till Högakustenhotellet och äta middag och sedan bubbla i vildmarks jacuzzin som ligger ute =) Det blir jag Frida, Frida 2, Jennie och Tea. Trevligt tror jag det kommer att bli och avslappnande framför allt!

Jag har vissnat en smula de senaste veckorna. En blandning av förkylning, skoltrötthet, lack of sunshine och magbesvär ställer till det. Vill ha vår nu så man kan få lite energi och vakna upp ur dvalan och blomma ut till en vacker, glad ros igen =)

So long

Det spökar

Någonting jävligt konstigt har hänt och jag börjar tro att det spökar. I en veckas tid har jag letat en jobb pärm. Jag lägger den bara på två ställen. Antingen i ryggsäcken eller i en speciell jobblåda. Den har varit spårlöst försvunnen en vecka och jag har letat flera gånger efter den. Senast i morse vände jag upp och ner på lådan. Kollade under, emellan osv. Den fanns inte. Jag har tidigare kollat igenom samma låda flera ggr och den har inte funnits där.

Var tvyngen att be vaktmästaren ändra mitt lösen efrtersom det fanns i pärmen. Idag när jag kom hem och drar ut lådan så ligger den högst upp. som om ingenting har hänt. Det är inget tankspriddhetsgrej typ att jag letat lite grann och att den egentligen har funnits där. Har alltså kollat lådan flera ggr och verkligen gått igenom den. Nu låg den där kaxigt och stirrade tillbaka på mig. Jävligt konstigt!

Someone is messing with me! Frågan är bara vem

Svart vs. Vitt

Skolan idag gick bra. Lär mig uppgifterna och det går väl ganska ok även om det fortfarande är många frågetecken. Tror nog många försvinner när jag får boken.

Det är en Härösandsbo som har vunnit pengar. Hann spelade för drygt 20 kr på joker och vann 10 miljoner! Tänk! Hela livet ändras på ett kick!

Några andras liv har också ändras på ett kick idag. Tyvärr. En människa försökte avsluta sitt liv. Orkade inte leva längre. Utblottad och knappt vid liv hittades personen. Ambulans tillkallades och när personen fördes ut andades den fortfarande men var inte kontaktbar. Jag vet vem det är. Jag pratade med hon som hittade personen på golvet. Hon var chockad och ledsen. Hon kanske kan förlora sin vän. På ett kick. Allt förändras ...

Fick tillbaka mitt tal dag. Fick högsta betyg.Har fått VG på alla tal och det känns så himla kul. Det känns bra att veta att man är bra på att hålla tal eftersom man med stor sannolikhet kommer att göra det i sitt framtida yrkesliv.

Svart vs. vitt

Den ena gråter av lycka och kan inte förstå vilken tur den haft
Den andra gråter av sorg och kan inte förstå hur det blev såhär ...


Mmmmmmm

Snart är det helg vilket jag ser väldigt mycket fram emot! Jennie kommer hem imorgon vilket är väldigt trevligt. På Lörd blir de t lunch på stan med bönorna och sedan på kvällen åker vi till Sundsvall för att festa på Aveny. Tror att det kommer att bli skitkul! Vi åker ner, käkar middag, går på någon pub och sedan möter vi S och hennes polare där. Vilket drag det kommer att bli! Var så längesedan jag var ut så jag ser extra mycket fram emot det =)

Ska snart bege mig mot skolan för tredje gången den här veckan. Det är räknestuga. Går ganska bra trots att jag missade en viktig lektion. Börjar förstå vad det går ut på. Tentan i strategisk kommunikation ser däremot värre ut och jag har ingen lust att börja med den! Får åka bil till skolan den här kursen och kanske nästa. Vilken otrolig skillnad! En jäkla lyx! Det går assnabbt och man är hemms 45 min efter lektionens slut. Dessutom tjänar jag massa pengar på det! Synd bara att inte Madde också fick plats. 

RSS 2.0