Jag har fått jobb!

Ja!

I torsdags var jag på intervju i Holmsund utanför Umeå. I fredags fick jag jobbet! I söndags tittade jag på lägenhet och fick den. I morgon flyttar jag och på måndag börjar jag jobba!

Snabba ryck!

De som känner mig vet hur länge jag har längtat efter att inreda en lägenhet och nu äntligen får jag det. Har hittat en jättefin och mysig trea. Hyran var kanonbillig och den ligger två min promenad från jobbet, 30 sek från Coop och 45 från banken. Kunde inte vara bättre!

Har varit och inhandlat massa fina möbler:

* Ett köksbord i ekfanér

* Soffbord

* En mörkgrå divansoffa från Mio som jag köpte tidigare i år.

Hade dessutom ett presentkort på Inreda&Sånt på 1100 kronor vilket passade perfekt! Handlade massa snygga inredningsprylar där idag. Vem vet, det kanske kommer lite foton på hur det ser ut när det är klart.

Jobbet verkar jättespännande! En riktig utmaning. Kommer att vikariera ett år som informatör. Tror att det blir riktigt riktigt bra. Det är nära hem så jag och killen kan lätt fortsätta träffas =)

Fy fan!

Det var ingen höjdare att köra fram och tillbaka till Umeå idag! E4:an var jävulskt spårig och oplogat bitvis. Snöade otroligt mycket hela vägen så sikten var skymd. Tre timmar tog det var väg. Huvva!

Hur som helst är jag hemma nu och intervjun gick ganska bra. Fyra personer som var med och jag. Den som får tjänsten ska verkligen börja på en gång! De vill helst att personen börjar första februari.

Snacka om snabba bud.

Tillbaka i verkligheten

Vilken resa! Vad mycket vackra vyer vi sett! Orkar inte med

Vi har:

*Flugit sexmannaplan till en paradis ö (blev skiträdd när jag såg det pyttelilla planet)

*Åkt katamaran till en vacker ö med kritvit sand

*Snorklat och sett otroliga koraller och fiskar! Var som att kliva ner i ett tropiskt akvarium

*Solat, solat och solat

*Druckit massa pina colada's

*Simmat med en jättehärlig delfin

Har kommit hem idag så jag har hyfsad jet-lag. Känns sådär att köra upp till Umeå i snökaos imorgon bitti. (Ja, de väntade på mig. Känns kanon!)

En längre uppdatering kommer senare. Här kommer några bilder

         

image215
Ganska schysst utsikt från matbordet va?
öppen hydda där vi fick lunch

Gårdagen ...

Gårdagen hade både inslag av glädje och tråkigheter. Intervjun gick jättebra. Den skulle väl vara ungefär en timme men jag var där två timmar och tjugo minuter. Det var en jättetrevlig informationsavdelning och jag tror att jag skulle trivas väldigt bra där. Dessvärre är det hård konkurrens. Fem andra är också kallade till intervju så det kan bli svårt att få jobbet.

Träffade söta Angelica och hennes pojkvän i Stockholm. Var jättekul att träffa dem som hastigast!

Hann också med att träffa två kompisar i Norrköping. Jättekul!

Det som var mindre kul var att på tåget hem fick jag fruktansvärda krampor. Trodde stundvis att jag skulle dö! Fem timmar satt kramperna i innan jag gick och lade mig utmattad på kvällen! Det måste vara pencillinet som gör det!
Har också fått klåda av dem och utslag på ben och armar! Väntar på att läkaren ska ringa om en halvtimme så får vi se vad vi ska göra. Känns inget roligt att ha det så här när jag ska ut och resa imorgon =(

Snälla farbror Doktorn ...

... gav mig medicin

Pencillin och kortison nässpray. Nu kan livet sakta återgå till det normala förhoppningsvis

Jag blir så förbannad!

Imorse fick jag ett ett samtal från Umeå! De ville träffa mig. Det var tre stycken som de skulle kalla till intervju och jag var en av dem. Vilken kanonchans tänkte jag! När ville de träffa mig? På måndag! Om fyra dagar! Då är jag på väg till Karibien! Vanligtvis brukar de kontakta en några veckor innan men nu var det inte så. !

Jag förklarade att jag skulle utomlands och sa att jag inte ville missa en sådan chans för att jag var utomlands! ´Hon sa att det var ganska bråttom för att hon som man skulle vikariera för skulle få barn i mars. Hon sa dock att hon skulle prata med de andra och att jag kunde träffa dem när jag kom hem.

Jag tror dock att det inte kommer att bli så. Om de har bråttom och de verkligen gillar någon av de andra kandidaterna så tror jag inte att de kommer att vänta tio extra dagar för att träffa en till.

Blir så sur! Har inte hört något om jobb på en lång period nu men så fort jag åker utomlands en vecka då kommer allt! Förra gången, när jag var i Thailand, ville ett företag ha mig på en andra intervju men de kunde inte vänta en vecka på att jag kommer hem.

Känns så surt! Det hade varit en kanonchans men nu tror jag att jag har missat den för att jag är utomlands.
Oh well. Är ju inte säkert att de inte kan vänta. Och även om jag får komma dit är det ju inte säkert att jag får jobbet! En vecka i Karibien är ju inte helt fel det heller!

Håll alla era tummar att de väntar på mig! Borde få veta det på tisdag.

Ingen förbättring

Nu har jag varit sjuk så länge! Orkar inte längre! Ska ringa läkaren i eftermiddag och se vad som är problemet. Nu har jag feber lite nu och då och har så ont i bihålen. Inte bra med tanke på att jag ska åka till Karibien på måndag.
 
I dag var jag var jag verkligen snurrig! På Ramis dator har han finsk tid (en timme före oss) och jag satt och tittade på tiden. Gjorde mig i ordning och gick ner och väntade på skjuts. Tyckte att det dröjde så jag ringde päronen och frågade om de var på G.

-Redan?

Då var klockan en timme innan skjutsen skulle komma! Där stod jag snuvig, pålkädd och förvånad. Så lite sjuk är jag nog alltid!

Jobbhelg

Nu är det söndag och jag har äntligen en dags ledighet att se fram emot! Har jobbat fem dagar nu och börjat kl.07 varje morgon. Skönt att få sova ut imorgon!

Nu är det ungefär en vecka till jag åker till värmen! Jag har inte riktigt fattat att jag ska till Karibien. Inte ens att jag ska någonstans! Känns helt overkligt att jag kommer att ligga på stranden och bada om en vecka när jag tittar ut genom fönstret


Julklappar

image199

                                                  

Nyår

Nyåret firade jag och Rami i stillsam takt hemma hos hans granne och deras  två barn (pojken är en vecka gammal) Jag hade tagit på mig att laga mat och bjöd på trerätters. Till förrätt blev det en avocadopaj med räkor och rom, huvudrätten var ris med fläskfilé i en slags vinsås och till efterrätt bjöd jag på pannacotta och hallon. Riktigt smaskigt.

Vi stannade till tolvslaget men då tyckte vi att de behövde lite sömn så jag och Rami gick till kyrkan och tittade på raketer och pussades lite ;) Det var så himla mysigt att det började snöa just då!

 
              Snyggingen


Tomten kom med ...

Jag fick väldigt fina saker av tomten i år. Det är helt otroligt! Jag har tydligen varit väldigt snäll.  

*Resa till Isle de Margariata, Karibien
*Laptop!!!
*Stavmixer
*Festfixarbok
*Muggar från Filippa K
*Presentkort på Inreda&Sånt
*Inredningsprylar
*fotoram
*Vas
*Desperate Housewives, första säsongen!
*Svart durkslag
*Köksförkläde med tillbehör
*Drinkbok
*Pengar
*Handskar



Har säkert glömt något. Bilder kommer sen

RSS 2.0