Söndag

Ok, nu blev det ett sånt där superlångt uppehåll igen. När jag har mycket att göra på jobbet har jag inte energi att sätta mig och skriva inlägg. Måste ändra på det.

Jobbet går bra och det är full fart. I morgon åker jag till Gävle på tjänsteresa igen. Sambon är i Finland nu och jag är ensam till på tors. På sön åker jag dock på en ny tjänsteresa till STHLM och är borta två dagar. Det är inte helt lätt att få tid ihop men det går bra.

Nu ska jag snart till Waynes och testa deras nya latte "pepparkaka" mums! Hoppas den är lika god som den låter.

Har ni det bra i snövädret?

Min baby fyller år!

Han kom hem från Brasilien kl. 23.30 inatt. Jag kunde inte somna innan. När jag hörde nyckeln vridas runt i dörren nere spred sig ett leende på mina läppar. Min baby är tillbaka. Han berättade om hajar, stora som mig, en meter stora sköldpaddor och baracudor.

Kl. 7 imorse väckte jag honom med frukost på sängen, ballonger och paket. Han uppskattar såna saker mer än någon annan. Själv höll jag på att börja gråta när jag skulle sjunga Ja må han leva för jag var så glad att han var hemma.

I kväll ska jag ta honom ett hotell, äta middag, bada utomhusjacuzzi (med vacker utsikt mot vattnet) och hotellfrukost morgonen efter. Han vet inte detta, ska bli en överraskning så vi får hoppas att han inte läser detta. Om han gör det får vi hoppas att han inte förstår vad jag skrivit (vi pratar engelska med varandra).

Nu är det jobbdags!

 

Du skojar!!!

Jag har inte kollat på bonde söker fru och brukar inte göra det. Nu hamnade jag på TV4 och vem ser jag!
Ena killen som är med, en av de homosexuella är ju en gammal Härnösandsbo! Han var kompis med min bästis syrra när vi var små. Han gick i en klass ovanför mig. Världen är liten! Man förväntar ju inte sig att se kändisar på teve. Jag misstänkte alltid att han gillade pojkar mer än flickor.

RSS 2.0