Next step?

och på tal om bra kampanjfilmer så har jag varit med och tyckt till och kommit med synpunkter till en film som kommer att visas snart på en teve nära dig. Jag hoppas du kommer att gilla den och ta till dig budskapet.

Jag har föresten varit sjuk i en vecka nu. Min sambo har inte blivit smittad förrän idag. Då blev han också sjuk från en sekund till en annan, precis som det blev för mig. han ringde dock nu och berättade att han precis hadefått ett symptom jag inte haft. Han hade kräkts (han är på väg hem från jobbet) Jiho! ...

tjo och klackarna i taket

Mycket har hänt sedan sist. En del väldigt allvarliga saker som dessbättre verkat ordna upp sig. Tänk ibland flåsar döden i nacken. Jag tror dock på ett liv efter detta och det fick jag mer eller mindre bevisat för mig här om veckan.

Jag är mer busy än någonsin and I like it. Förutom heltidsjobb pluggar jag litteraturvetenskap på universitetet. Jag går en kurs i konversationsfranska. vi är ett gäng, de flesta 60+ samt jag som fikar och pratar franska. En sån kurs är kanon. Vi lär oss massor under trevliga former. Jag längtar till det är min tur att baka för då ska jag bjuda på något gott. Snart börjar också fotografikursen som jag ser fram emot.

Dessutom har jag blivit medryttare till två hästar. En hopphäst som snart ska säljas rider jag tillfälligt och en vacker nordsvensk, kruttant. Så himla kul att jag tagit upp ridandet igen.

Jag gör massa saker nu som jag mår så bra över. Förverkliga sig själv.

Tänk vad skönt det är att bli äldre! Man lär känna sig själv och sina behov så mycket bättre.

Vidare till något annat. Finns det någon som gör så bra kampanjfilmer som IQ? De handlar om alkohol. Min favorit är den nedan men den som visar just nu "Vila i denna källa ..." är också grym. Jag själv anser absolut att man ska dricka måttligt och jag själv dricker väldigt sällan. Jag ogillar fulla människor och har inte varit i närheten av berusad de senaste två åren. Det är alldeles för mycket fokus på att supa och dricka och det verkar ibland som att det är vad många tycker är den viktigaste sysselsättningen på helgerna.

http://www.youtube.com/watch?v=Qndon0E05Qo


RSS 2.0