Tisdag

Idag orkade jag verklgen inte stiga upp när klockan ringde. Snoozade två ggr innan jag steg upp vid 9. Åkte med mamma och handlade på Coop. Blev varm korv med fullkornsbröd till lunch. Promenderade de fyra km till jobbet. Fick faktiskt åtta besökaer idag. Måste vara rekord. Hehe

Det kom två jättetrevliga gubbar som stannade i hela en och en halv timme. Vi satt och surrade och drack kaffe. Mycket trevligt =)

Jag bara måste gå på bio i helgen! Har längtat jättelänge efter det och nu måste det ske!
Vill sitta i biomörkret med någon trevlig människa och äta popcorn och njuta av filmen =)
Skulle kunna tänka mig att se Jävulen bär prada och Casino Royal.

Måste avverka bowling också för det har jag längtat efter

Trolleri

Wow är det enda jag kan säga. Vilken känsla.
Kiropraktorn var fantastisk och det kan inte alls jämföras med mina tidigare naprapat besök. Alla borde gå till en kiropraktor. Han läste hela min kropp som en öppen bok. Han hittade mina magproblem, han hittade saker i kroppen som han var förvånad över att ingen annan hittat tidigare. Skador som jag gått omkring med en längre tid. Det gjorde inte det minsta ont och allt var små rörelser och lugnt tempo.

Jag ska tillbaka dit om en vecka och då ska han se vad  han kan göra för att få bukt med de problem som måste rättas till. Han var en väldigt sympatisk man och jag kände mig väl omhändertagen.

På vägen hem kikade jag in hos mormor och morfar. Fick havregrynsgröt med blåbär till lunch,. Riktigt gott! Morfar fyller 80 år om ungefär två veckor. Då kommer släkten från söder och vi ska ha stort kalas. Kommer bli jättetrevligt. Ser fram emot det!

Nej, måste väl tvinga mig att skriva lite teori nu.

En ny dag, en ny vecka

Kl är 08:15 och det är mörkt ute. Om en halvtimme ska jag bege mig till kiropraktorn. Är lite rädd. Avskyr att gå till knotknackare. Jag verkar ha låg smärt tröskel och jag vrider mig som en mask på en krok när de håller på. sen svettas man. Och man svettas inte lite heller! Smärta gör att man börjar svetta mkt tydligen.

Men men, jag behöver gå dit så det är bara att ta tjuren vid hornen som det så fint heter.
Det känns som att det kommer att bli en jobbig vecka. Jag har inte alls lust med skolarbeten och vill helst bara driva omkring. Det är ju tyvärr inte hållbart i längden. Börjar få panik över C-uppsatsen. En del beror på att Timrå Kommun inte är samarbetsvilliga, en del på att jag har noll motivation.

Känns som att veckan kommer att avverkas i full rulle. Det är besök i Sundsvall en eller två ggr, kiropraktorbesök, besök på sjukhuset, jobb hela tisdagen, skriva retoriktal, skriva teori till C-uppsatsen, fika två kvällar, handlande av julklappar osv osv osv. Pust! kan man inte få ligga och sova istället och längta till jul?

Det är mörkt och jag är trött och jag vill sova. =)

Är jag naiv?

The first time you looked at her curves you were hooked
And the glances you took, took hold of you and demanded that you stay
And sunk in their teeth, bit your heart and released
Such a charge that you need another touch, another taste, another fix

She just might get you lost
And she just might leave you torn
But she just might save your soul
If she gets you when she gets you any closer

She leads you up, points out skylines and stars, steeple chases in bars
And took your keys and demanded that you stay
The city longs well for rooftops and invitations
All lace in secret places, she moves you to touch with her hands

And she just might get you lost
And she just might leave you torn
But she just might save your soul
If she gets you when she gets you any closer

Under the cold sheet, where the welcomed touch of skin and skin will meet
Out on the inside where a girls prize is at the tip of your tongue
Where every move and each impulse brings clarity
To stay like this is everything you'll ever need

She just might get you lost
And she just might leave you torn
But she just might save your soul
But she gets you any closer

Can you believe your eyes


[Thanks to Stephanie ([email protected]) for these lyrics]



Är jag naiv? Är det för mycket begärt att anse att folk ska hålla vad de lovar? Lever jag i en värld där löften inte betyder något längre?

Allt verkar så vettigt men vad händer med fortsättningen?
Är jag en för känslig människa?
Är mina känslor orealistiska?
Betyder de ingenting?

Är jag naiv?
Är jag naiv? ...

Mumma

Dags att uppdatera lite!

Söndag och ännu en skön helg har avverkats. Jobbade igår. Inte en enda besökare kom! Haha. Bara min kompis T som kom med café mackor. Vi åt lunch och snackade skit. Så, sex timmar av surfande, pluggande och kompis gav mej en tusenlapp. Nice one!

I Fredags åt jag lunch på stan med tanterna =) Det var trevligt. Deras sallader är ju så enorma att man blir mätt hela dagen. T kom över på kvällen. Färgade hennes hår och så hade vi ett teaparty. Mycket passande och mycket trevligt.

Till veckan har jag blivit bjuden på lunch av en kvinna som nyss startat upp en kommunikationsyrå i Sundsvall. Det visade sig att vi är släkt. Hon ville att jag skulle komma upp och titta på lokalen sedan skulle hon bjuda på lunch efter det.

Nej, nu ska jag ut och promenera sedan blir det födelesedagsfika hos farmor

Duktig flicka

Idag vaknade jag vid 08. Duschade och åt frukost. Efter det var jag jätteduktig. Jag gick ner till banken och såg till att de skulle kontakta Nordea för att föra över min första lön till dem. Får kanske en tusenlapp eller något. =) Jag håller ju på att gå ner i vikt så efter banken gick jag en långpromenad i rask takt.
En timme och tio minuter blev det. Duktigt! Var så svettig när jag kom hem att jag var tvungen att byta om.

I somras när jag arbetade i London så sa min vän att hon hade fått biljetter till någon form av teater av sin chef (hon arbetar på ett stort mediebolag). Hon visste inte riktigt vad hon hade fått biljetter till så vi gick dit och skulle kolla. När vi kom dit så var det en röd matta och vakter som släppte in oss. Fortfarande utan en aning om vad vi var på så gick vi ner för trappen. När jag kom runt hörnet så stod en stor vit figur från Starwars. Han pratade med sån röst och jag blev lite rädd =)

Vi kom ner till ett stort rum och där var MASSOR av folk. Gratis vin och tulltugg. Vi förstod att vi var på någon form av event eller liknande. Darth kom gående med massa andra figurer. De såg så läskiga ut! Vi tog lite bilder på dem.

Vi gick in och showen började. Det visade sig att det var ett exklusivt event som bara visade sig en enda gång och VI VAR DÄR! Det var alla Starwars filmer som spelades upp av några grabbar på 20 min. SÅ himla kul! Publiken sog av skratt. Jag har ju inte sett så mycket av filmerna så det kändes lite dumt.

Efter showen var några av skådespelarna på eventet. Jag vet inte vilka de spelade i filmen men det var rätt coolt ändå                             
   jag och Darth

Härlig Söndag

Har varit en jättehärlig dag idag. Vaknade vid 9.30 och gick upp och åt den vanliga Pajalagröten.
Storstädade rummet och nedervåningen. Bytte sängkläder, dammsög, torkade golven, tog bort tvätt osv.
Kändes jättehärligt efteråt..

Hade en jätte otrevlig dröm inatt. Vaknade efter den och tror jag grät lite. Sen började jag må illa och ville gå och kräkas. Bestämde mig dock för att somna om istället.

Efter lunchen så gick jag ut en långpromenad. Ca 5-6km i rask takt. Tittade in hos farmor där mamma och pappa var. Mamma och jag gick in på affären och köpte gott bröd. Jag gjorde en ciabatta med brieost, salami, päron och tomat.. Helt fantastiskt gott! Till det njöt jag av en latte.

NU ska jag ta det lugnt ett tag och sedan kommer nog F hit och dricker en kopp kaffe.

Mysig dag!

Dags att pusta ut

Talet gick jättebra. Det flöt på och jag kom ihåg allt jag skulle säga. Alla tal var så roliga att lyssna på. Vi var sju st i min grupp- Härnösandsgruppen. Sista talet som en tjej höll var så fängslande. Jag blev så rörd när jag lyssnade på hennes tal att jag kämpade för att inte börja gråta.

Har ´kollat på bandet på mig själv och mitt tal. Det var inte så konstigt att se sig själv men tyvärr var det första man tänkte på: Fan vad tjock jag ser ut.

Jag förmedlar ganska bra med det finns några grejjor som jag behöver arbeta med och det ska jag ta till mig och bättra på till nästa gång.

Skönt att det är över samtidigt som man ser fram emot nästa tal.

Jag gillar verkligen min retorikgrupp .- de är så härliga människor!

Nästa år kommer tydligen kursen gå i S.vall- Sorry M!

Testing testing

Idag började jag dagen med lite plugg. Steg upp med tuppen. Gick ner till sjukhuset för det sedvanliga spinningpasset. Var ganska jobbigt.

Har övat så himla mycket på mitt tal som jag ska hålla i morgon på Retoriken. Jag undrar hur det kommer att gå ... Vissa gånger håller jag mig inom tiden, andra kör jag över med 45 sek. Tiden är jätteviktig för betyget vad jag har förstått så det gäller att hålla tungan rätt i munnen.

Ska bli jättespännande att se sig själv på film sen (vi kommer att videofilmas) men det känns lite läskigt att stå framför en kamera. Men, övning ger färdighet-

Mr mama ringde och meddelande att hon hoppat av kursen. Jag blev så himla ledsen. Jag tycker så bra om henne och vi kommer så himla bra överens. Hon var den jag tyckte bäst om i kursen. Känns jätte trist. Hon har dock lovat att gå och fika med oss någon Retoriklördag och att det följs ska jag se till =)

C-uppsatsen går väl sådär. Väntar fortfarande på organisations karta från kommunen så att jag ska kunna göra någonting. Jobbigt att man måste förlita sig på att andra personer gör det de ska för att man ska komma vidare. M och jag har beslutat oss för att vi ska gå upp med uppsatsen efter Jul och det känns jättebra.


Jobbet som informatör går jättebra. Trivs bra och det känns skönt att börja tjäna lite pengar igen.


Nej, nu ska jag göra något vettigt.




Konstaterande

Jag kan inte skapa länkar.

Life for rent?

Jag följer trenden och härmar Angel.blogg.se och tusentankar.blogg.se
Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
NO CHEATING!

Will it be ok? Only one woman
How are you feeling today? Sunday bloody Sunday
How do your friends see you? wind of change
Will you get married? Take on me
What is your best friend's theme song? Wedding song
What is the story of your life? Köppöbävisan
What was high school like? Stand up
How can you get ahead in life? Everybody's changing
What is tonight going to be like? What a feeling
What is in store for the reminder of this weekend? Hubba hubba zoot zoot
What song describes you? Show me heaven
To describe your grandparents? Powderfinger
How is your life going? I am mine
What song will they play at your funeral? To be gone
How does the world see you? Where is my mind?
Will you have a happy life? Die Fogelsong
What do your friends really think of you? Wanderlust
Do people secretly lust after you? Y.M.C.A
How can I make myself happy? In The Air tonight
What should you do with your life? Life for rent
Will you ever have children? Dover Calais

Haha, ja vissa låter sa då ingenting medan andra var ganska roliga!


Detta är jag!

Personfakta:
Namn:
Jeanette
Kön: Sist jag kollade var jag definitivt en kvinna
Ålder: 23 härliga år
Längd: 170 cm
Smeknamn: Nette, Nettan, Janne Cobra, Shatte, Plättan
Hårfärg: Blond/mörkt under
Ögonfärg: Blågrågröna

Har du någonsin:
Ätit sushi: Alldeles för mycket i London. Men å så gott
Stått på scen: Det har hänt
Varit ihop med någon som varit otrogen: Inte vad jag är medveten om
Klättrat på berg: Yes
Sett vita huset: Nej

Antingen eller:
Spets eller satin: spets!
Regn eller snö: snö snö snö snö! Love it!
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Engelska. Matte är verkligen inte min starka sida trots en morfar som arbetat som mattelärare


Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Räknas pappa?
Vet den om det: Hehe, annars vore det ju ganska illa..
Vad tittar du först på hos en man: Ansiktet och framför allt ögonen


Inom de 48 timmarna:

Kramat någon: Ja. Är väldigt kramig av mig
Kysst någon: Nej
Bråkat med en kompis: Nej, det gör jag inte ofta


Gillar du att:
Ge kramar: Jajjemen!
Ge massage: Ja det gillar jag. Fråga mina x ;)
Gå promenader i regnet: Beror på vad det är för regn


Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Jobbade i London
Svär du för mycket: Verkligen!
När duschade du senast: Alldeles nyss när jag var på badhuset och bastade med en vän
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Denimblå
Vilken låt lyssnar du på just nu: So long so long (Dashboard Confessional)
Vad är bredvid dig just nu: En kudde
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): En Mikael från IKEA =)
Vad var det sista du åt: Skinkstek med bulgur och sås
Har du en lavalampa: Jajjemen. Två t.o.m. Fick två i julklapp samma jul tror jag
Hur är vädret just nu: Kallt och lite blåsigt men skönt
Vad gjorde du igår kväll: Pluggade =(
Vem pratade du sist med på telefon: Hmmm... Pappa när jag bad honom komma och hämta mig på badhuset
Vad gör dig glad: De jag älskar! Roliga människor och solen
Vart skulle du vilja du åka just nu: Australien
Vill du ha barn: Ja ja ja! Längtar verkligen efter en liten knatt men det blir inte än på några år ...
Vad ska dom heta: Alva ska en definitivt heta så jag får se till att klämma fram en brud. Saga är rätt fint med


Resor

En av huvudgatorna i Dublin
En av huvudgatorna i Dublin

Tänkte visa lite bilder från mina äventyr i somras. Bodde i London över sommaren men semestrade i Irland och Skottland. Det var två verkligt fantastiska länder som jag varmt kan rekomendera andra att besöka


135490-3
Vacker park i Dublin

135490-4
Uppe vid Edinburgh Castle

135490-5
Nya vänner

135490-6
Så otrolig vackert

I am back!

Nu är jag tillbaka i blogg världen people! Och på svenska dessutom. Åmminstone till största del ;)
Har gått flera flera månader sedan den andra bloggen slutade användas och jag måste säga att det känns skönt att vara tillbaka.

Fredag och helg vilket oftast betyder lycka. Så känns det också nu. Om en timme ska jag gå en promenad för att sedan gå och basta med E-L. Vi ska sitta och surra om diverse saker, må gott och äta lite frukt. Gud så härligt. Ikväll blir det lugn filmkväll.

Imorgon ska jag äta lunch med E. Har inte umgåtts med henne på tio år ungefär. Vi var med varandra några gånger när vi var små. Ska bli kul att träffa henne.

Imorgonkväll får jag äntligen dricka mitt efterlängtade vita vin Mauro. Den ligger på avkylning för att vara i perfekt skick tills imorgon. Jag och J ska dricka lite vin hemma hos honom och sedan gå ner på krogen för att slå runt lite. Kanske inte blir så mycket folk eftersom det var Halloween förra helgen men man kan ju hoppas.

RSS 2.0