Några av helgfynden


Paketet älsklingen ska få


Picknickväskan som ska användas flitigt i sommar



Väskan till bröllopet


Brickan jag fick av mamma. En riktig sommarbricka!


Snygg dyna till ballkongstorlarna


Fejkkörsbär


Inte nyinköpta men jag gillar dem ändå ;)


Vår helg

Mamma och jag har haft en rolig och mysig helg. Det var avkopplande att gå på SPA. Det var dessuom jättevarmt så vi kunde sitta ute och sola. Det har varit kanonväder hela helgen så det kunde inte varit bättre.

Efter Spa gick vi på restaurangen Garage. Det var en stor besvikelse. Köttet var kruttorrt (det stod i menyn att det skulle vara extra mört) Jag klagade och de erbjöd nytt men jag hade tappat aptiten.

På lördagen var det dags för shopping i Umeå. Både jag och mamma gjorde massa fynd! Rea överallt ju.

Jag köpte:

* Pickninckväska. Det  blev dock inte den från Coop utan från Claes Ohlson. Coops hade bara för två pers medan den andra hade för fyra. Den var perfekt! Frysfack, massa bra saker och plats för termos. Den ska vi använda massor i sommar.

* Locktång. Jag har ju lockigt hår av mig själv men tycker det är roligt att göra det lite extra lockigt ovanpå.

* Två stolsdynor i marinstil. Blå med ränder och en blå med stjärnor. Totally min stil.
 
* Åre choklad med texten Glad sommar till Ramis mamma + en sten med svensk flagga där det står Glad sommar

* Åre choklad till Rami med texten: Jag gillar dig!

* Smycken

* Fick en fin duk och sommarbrícka av mamma.

Sen vat det säkert något mer men det orkar jag inte komma ihåg nu.

Efter stan hyrde vi film och sedan tog vi en timmes promenad. Det var kanonskönt. Vi pratade och gick ut mot havet.
Nu har vi nyss vaknat och tar det lugnt. Ska åka till Strömpilen en sväng och dricka kaffe. Sen har jag en ny arbetsvecka på G.

Hoppas ni haft en skön helg!



Tjejhelg

Eftersom min käre pojkväne är och roar sig på andra sidan jordklotet passar jag på att ha en tjejhelg. Mamma kommer hit så jag slutar 12 imorgon. Känns jätteskönt! Denna vecka har gått snabbt vilket är underbart. Om exakt två veckor är jag på flygplatsen mot Helsingfors =)

När mamma kommer ska vi först ut och promenera och sedan ska vi åka på ett spa. Efter det ska vi gå till ett ställe som heter Garage. Där har de riktiga texas barbeque´s och massa gott. Man får välja kött, välja potatistyp och sedan såg. Allt är som ett hopplock där man själv väljer. Verkar helt underbart gott.

Ett av helgens uppdrag är att köpa en picknickbag. Jag såg en test där Coops sort hade vunnit så den får det blir till sommarens äventyr.

 
www.sodraberget.se      www.asienguiden.se

Gräsänka!

Min käre R åkte iväg på semester idag! Två veckor i Bali! Saknar honom redan! Känns som om dessa två veckor kommer att gå l...å.....n.....g.....s....a.....m.....t....

Han åker med sin mamma och sin dotter. De kommer att ha det så mysigt tillsammans. Det unnar jag dem verkligen!


Någonting så här ser det ut sit han ska. Bild från apollo.se

Jag är normal!

Tack och lov hade jag gått ner denna vecka när jag vägde mig.  Förra veckan stod det helt still men denna vecka hade jag gått ner 1.3 kg. Det gör att jag blir med inspirerad och orkar fortsätta.

Nu har jag gått ner 12.4 kg. Yes! Enligt BMI kan jag numera titulera mig som normalviktig. Jag har tagit steget från överviktig till normalviktig. Fan vad coolt!






Drygt så här mkt har jag gått ner.

Godsaker

Nu har klänningen som jag beställde kommit. Gud så snygg den är. Sen kom jag att tänka på: När får jag tillfälle att ha den egentligen? Den känns så himla uppklädd. Oh well, får skaffa mig ett tillfälle. En sak var lite knasigt dock. Jag bestäldde medium men den var lite för stor. De skrev att de skulle vara stor i storleken men så stor trodde jag inte de skulle vara.

Det känns lite bakvänt att jag skulle beställa small.

Hur som helst  149 kr + frakt för denna lilla godbit är inte mycket


Nu vill jag ha semester!

Har så tråkigt på jobbet nu! Folk har börjat ta semester och det är alldeles för lugnt och stilla. Hjärnan och kroppen har redan tagit ledigt och det känns illa att jag måste jobba två och en halv vecka till.

Bläää

Vad har jag att se fram emot i sommar?

* Bröllop i Finland (inte mitt eget dock)
* Drygt en vecka i Ramis mammas sommarstuga. Öppen spis, bastu alldeles vid vattned, strandtomt
* Mysa med pojken
* Miniresa till Tallin med föräldrar och pojkvän (Två nätter på färja + en natt i Tallin)
* Massa sköna sommardagar med picknick (bland annat på Högbonden vilket är sååå vackert) spel och lata dagar


Midsommar

Gud vilken perfekt midsommar jag hade! Den bästa på länge. Jag och Rami bestämde att vi skulle vara med mormor, morfar och deras vän i deras stuga. Det betyder så mycket för dem att vi kommer och det är mysigt att vara där. Vi hade en skön, lugn och mysig midsommar.

Rami jobbade till 15.00 så jag var först med pappa på murberget och köpte godisstrutar i sann traditionsanda. Köpte fyra st. En till morfars, deras vän, en till Rami och en till min vän.

När vi kom stod morfar och spelade nyckelharpa på verandan. Det satte stämningen för resten av dagen. Det är så otroligt mysigt med livemusik. Han spelade nyckelharpa och jag dansade runt den lilla hemmagjorda midsommarstången.

Vi kastade pil, åt god mat, drack champagne och surrade. Innan jag gick och lade mig plockade jag sju blommor för att drömma om min framtida man ;) Rami oroade sig och det första han sa när han vaknade var:

"So, what about the dream?"

Jag drömde om honom =)

Vädret var kanon! Vi satt ute hela dagen fram till kl. 22 och då gick vi in och tände en brasa i öppna spisen och myste under täcket.








Stor blir mindre

Jag har föresten gått ner drygt elva kilo nu.

Det känns stort!

En annan klänning

Denna beställde jag från www.stylebystars.com

Inte dyr direkt och jävligt snygg


Jakten på den perfekta klänningen

Jag ska på bröllop i Finland precis när min semester börjar. jag ser verkligen fram emot det. Jag har letat ett tag efter en snygg klänning att ha på mig. Eftersom att jag har gått ner mycket i vikt den senaste tiden har det inte varit någon idé att köpa en redan. Nu har jag dock hittat en som jag tror fungerar. Den är bra storlek och även om jag kanske gå ner tre kilo till fram till dess kommer den fortfarande att passa.

Den var grå/silver med grå brodyr i blommor.  Till den köpte jag snygga blingbling smycken =) Rami har köpt kostym som har var grymt stilig i. Ahhh, vad kul det kommer att bli. Ska knäppa bilder under bröllopet och lägga ut sedan.

Det är svårt att få fram hur fin klänningen är men ni får varje fall ett humm.

  

 

Snälla förklara ...

Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej.

Klockan tickar, minut läggs till minut,
och jag önskar att det aldrig tog slut,
ljuga att det alltid blir som just nu.
Inget måste, ingen morron, och ingen,
Hur kunde klockan så plötsligt bli tre?
Du sover stilla där i rummet breved.
Har svårt att sova, hjärnan brusar för starkt.
Sitter i köket,
med klockan,
med disken,
med månen,
med kaffet.

Snälla förklara,
att solen trots moln alltid går upp.
Jag vill höra en saga,
jag vill tro på ditt ord,
andas din luft.
Och jag vill finnas där för dej,
när du faller.
I fallet å fånga upp dej.

Ja, tänk att det blir som på film,
och jag önskade precis ingenting.
Förutom att blåsa ringar av rök,
som sakta sänktes över
bordet
och disken
och..

Just another Wednesday

Idag har varit en riktigt soft dag. Var på möte inne i stankl 8-10.15. Eftermiddagen var väldigt lugn. Det märks att sommaren har börjat. Varje lunch promenerar jag ca 25 minuter och det är så skönt nu i solen! Min chef gick med mig och hon sa några riktigt fina saker till mig, om mig. Känns så roligt!

Har suttit ute på balkongen hela eftermiddagen och solat och läst tidning! Så skönt! L kom förbi en sväng och gjorde mig sällskap. Nu ska jag slappa framför teven lite.

Åhh kärlek

Vädret är bara så skönt nu och det gör mig så lycklig! Helst vill jag inte jobba allt utan ligga hemma i Härnösand i trädgården och sola med en tidning att läsa. Får vänta sex veckor till. Hoppas vi får bra väder hela sommaren.

Var och vägde mig idag =)

Nu har det gått en månad (- en dag) och jag har blivit 8,7 kg tunnare. Känns riktigt roligt! Snart har jag nått en milstolpe vilket är 10 kg. Då ska min vän bjuda mig på SPA har hon lovat! Vilken vän och vilken sporre!

Glimtar från lägenheten:


Vi har väl alla drömmar - gäller att påminna sig då och då


Älskar att ordna fester!


Svart/vitt är mitt signum


Roliga ljus


Bildbevis av framgången








För en månad sedan


Nu, - ca 7 kg

Viktnedgång

I snart fyra veckor har jag gått på en diet. Det har gett otrolig resultat. När det hade gått tre veckor hade jag gått ner 6.7 kg. Känns riktigt bra! Ska väga mig på onsdag för att se hur det går. Det syns ganska stor skillnad nu mot för när jag tittar på korten från Orlando! Mitt mål är att väga kring 65 kilo och jag kommer definitivt att vara där i sommar

Jobbet rullar på. Längtar verkligen till sommarsemestern nu. 11 juli är det min tur och då bär det direkt av till Finland. Ska på bröllop. Det är en av Ramis vänner som ska gifta sig. Ska bli jättekul! God mat, fina kläder och trevligt sällskap (förhoppningsvis kan några kommunicera med mig på svenska eller engelska)

I sommar ska jag och Rami åka på en minisemester med mamma och pappa. Vi tar båten till Tallin och stannar där en natt. Det blir riktigt mysigt och det känns riktigt seriöst att ta med pojkvännen ;)

Vädret har ju varit helt fantastiskt de senaste dagarna. Kan man bli annat än lycklilg? Jag längtar till midsommar! Då ska jag gotta till det lite med att äta kött och grönsaker bland annat. Ser fram emot det!

Vet ni föresten, jag har inte druckit  mycket alkoho det senaste året. Har inte varit berusad på nästan ett år. Det blir väl så när man hamnar i "tillsammansfällan" Alkohol är inget jag saknar även om jag kan ta mig en baileys eller lite vin emellanåt.

Skönt med en kortvecka denna vecka. Nationaldagen "firar" jag i Härnösand. Ska bli skönt som tusan.

Nej, nu är det snart dags för pilates. Må väl!

 

No more of this! (fan vad gott det ser ut!)



Orlando

Ok, folk efterfrågar en uppdatering så jag får väl bli lite mer aktiv. Känns som att motivationen är noll just nu.

Jag var ju i Orlando, Florida och det var så skönt! Det känns som att det var en evighet sedan jag var där fast det bara var några veckor sedan. Vi gjorde allt möjligt roligt. Jag låter bilderna berätta!

         



 

  

  

RSS 2.0