När sommaren kom till stan

Kl. 10.00 begav jag och C oss ut fr att promenera. Vi upptäckte snart att det var sommar! Kortärmatväder och riktigt riktigt skönt. Vi gick ungefär 8 km. Perfekt! Sen blev det en tur på stan, inköpe av två par sommarskor och en snygg adidasjacka. Jag, C och M tog en god lunch på rutan också. Pastasallad med kyckling och green onion på sidan så klart

Har suttit och solat hos päronen efter det och ätit jordgubbar. Åkte till Coop för att handla hem lite gott till ikväll. Lite ost, kex, parmaskinka och jordgubbar. Desvärre får jag nog spendera kvällen själv men jag ska nog överleva =) Har ju massa god mat att smaska på.

Detta roar jag mig med ikväll:




Potatissallad, kyckling, en god sallad med avocado balsamico creme och
italienost. Mums!



Ett säkert vårtecken!


Som jag har letat denna ost! Nu äntligen fanns den på Coop igen!
En Hollänsk desertost med romrusin som smakar mer som glass än
ost. Perfekt till jordgubbarna!

Jag saknar en trädgård

Ja, det gör jag. Jag saknar att bara kunna öppna dörren och så kan man vara ute hela dagen. Jag saknar att bo i hus. När man bor i lägenhet utan balkong blir varje tur ut en utflykt. Det är trist. Hemma hos päronen kan man bara "hänga" ute hela dagen. Utan att göra något speciellt och utan att det behöver bli en utflykt. Man går helt enkelt in när man är less.

Idag gick jag faktiskt hem till mamma och pappa för att göra i ordning cykeln för våren. Däcken pumpades och den tvättades skinade rent. Sen rullade jag hemmåt. Det var underbart att pyssla med cykeln. Det kan jag inte göra på samma sätt när jag bor i lägenhet. Jag gillar att pyssla lite utomhus. Städa bilen, kratta löv, klippa gräser osv. Det är livskvalitet. Fast det kanske inte är lika roligt när man väl har hus och det blir ett måste?


Världens finaste kille som nyss ringde och raporterade från utlandet.
Saknar honom redan. Det gör ont i magtrakten. Tur jag ser honom om
6 dagar ;) Då får jag dessutom träffa hans mamma, dotter, bror och kompisar

Najs

Idag fick mormor ett brev ...

... från Postkodlotteriet.

Hon hade vunnit 10.000 kr!

Herrejävlar

Att inte kunna stå emot sina inre lustar

Fan! Jag har världens godissug och jag kunde inte stå emot det nu när min karl nyss lämnat mig ensam för att åka utomlands och vara hemifrån en månad. Proppat i mig en hel påse och sen kommer ångesten! Ha ha. Ska promenera med min kära vän C imorgon så jag får bränna bort lite då.

Jag blev så J*la glad när jag "pratade" med Anna idag! Jag ska ju till Miami snart och har velat få en tid för enn tatuering hos Miami Inc. Trodde aldrig det skulle kunna vara möjligt. Trodde köerrna var månadslånga. Nu berättade hon att hon gjort en där! Hon gick bara dit under tiden hon var på plats och de hade tid. Coolt! Desvärre var det ingen av Miami Inc. snubbarna som tatuerade. De har eventuellt kontrakt om att bara tatuera när de filmas. Men, Ami var där när hon tatuerade.

Är Nunez och Ami där när jag tatuerar smälter jag bort. Får kanske lämna min R utanför så han inte blir så sotis när jag dregglar över de andra karlarna.

Nu måste jag ta mig en alvarlig funderare på:

1. Om jag vågar tatuera mig?
2. Är det är värt att betala extra för att det är hos dem?
3. Vad EXAKT jag ska tatuera?


Slutsats:

Krogen är inte för mig. Inte på fredagar och inte i denna stad.

Fulla, patetiska människor. Unga människor. Jag gick hem och insåg att jag börjar bli lite för gammal för sånt.
Dessutom är jag ju nykter och då ser man hur fjantigt vissa beter sig och hur töntiga en del brudar blir. Seriöst? Vem tänder på en skitfet brud som använder sin kompis som strippstång? Not very classy att stå och smeka sin röv och sen åma sig nere på golvet. Nej, för gammal för sånt som sagt ...

Har folk inget vettigare att göra? Visst, det är kul att dansa men till vilket pris?



Men va f*n

Här skriver jag en massa och visar massa bilder och så får jag inte en enda kommentar!
Jag ser ju att ni är inne och läser!

Fy på er!

Vi köpte med oss ...

Massa gott från Italien. Bland annat salami, 3 kilo ost och lite vin ;)








Sötsug from hell

Varför har jag alltid haft problem med övervikt och varför lägger jag på mig bara jag kollar på något onyttigt?

Tänk om jag kunde få de här lilla sötsakera som fanns i min frys för någon månad sen.




Nytt i lägenheten




God natt

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder. Vi kom till hotellet i Arlanda kl. 2 i natt och vi klev upp 7.45 och körde hemåt så vi är minst sagt lite slitna. Fyra dagar av det bästa av alla världar. Grymt nöjd!









God natt och på återseende

Viva l'talia - vårtecken








Viva l'Italia - områdena runt omkring

Vi hade strålande väder första dagen. 18 grader och strålande sol. Jag såg ut som en kräfta efter skidåkningen. Resten av dagarna var dock sämre. Ingen idé att åka skidor. Det regnade och var dålig sikt. Därför valde vi att åka ner från alperna och utforska städerna runt omkring ...


Mindre roligt skidväder



Därför packade vi vår trogne vapendragar - Fiat och körde nerför berget






Och hamnade i Milano ...
 








... och Torino







Det fanns många fina skyltfönster att kika i




Viva l'Italia - pisterna

Mer än 2700 meter över havet åkte jag skidor (läs plogade). Det bör  tilläggas att jag åkt slalom två gånger tidigare. Det tog lååååång tid att ta sig ner. Otroligt vackra vyer såg vi dock. Nedan kommer några
















Ett par gifte sig i backen! cirka 60 engelsmän var där som gäster!
Hon + gästerna åkte sedan i finkläderna nerför barnbacken. En rolig syn


Viva l'Italia - Hotellet

Nu är vi tillbaka från fyra härliga dagar i Italien. Vi blev en aning förvånade när vi landade kl 20.45 på onsdagkväll och temperaturen var 19 grader. Vi skulle ju på skidsemester! Vi hyrde en liten fiat och begav oss upp i alperna. Nästan fyra timmar senare, kl 02.30 checkade vi in på hotellet.

Vi befann oss då i en by på nästan 1600 meter över havet. Vi körde små slingriga vägar upp. När vi checkade in på hotellet blev vi stormförtjusta! Vi visste inte riktigt vad vi kunde förvänta oss av hotellet men det var så bra! Så himla mysiga rum, världens bästa service, bubbelpool och bastu i relaxavdelningen och jättefin, genuin, gammeldags inredning.


Det är svårt att fånga skönheten, känslan och det mysiga på foto. Det blir aldrig riktigt samma sak men jag kör ändå.












Det är detaljerna som gör det. Hotellets initialer på alla handdukar


Egna badrockar - bra att ha när vi gick till relaxen ;)




Varje dag, två gånger om dagen dukades snittar, små pizzor, pajer osv.
upp och alla gäster bjöds på det utan kostnad. Det är service!




Jag har bott på många hotell i mitt relativt korta liv men detta hotell slår
många med hästlängder!

Helt plötsligt slår det mig:

Jag har inte visat bilder från resan till Egypten över nyår! Skäms på mig!




Lilla jag på pyramiden


Utsikten från en kamelrygg




Ett sånt jävla coolt ställe! Det tyckte tydligen alla andra också ...


Tut ankh amun (tutankamon) och jag är tighta. Fick lysa på honom med
en ficklampa. Han var alldeles svart och han glittrade. Coolt!






Historia när den är som bäst

Var har du tagit vägen ...

... Swedbank?

Blir lite smått nervös när Swedbanks webbplats "försvunnit" och inte setts till på hela kvällen. Sidan har inte kunnat visas på flera timmar. Det har jag aldrig upplevt förut!

Vem vet, nästa gång man loggar in på ens konto kanske alla slantar är borta. Eller så har hela Swebank konkat och tagit alla pengar med sig. Eller så hr någon hacker tagit över alla konton. Eller så har ...

Någon annan teori?

Finns det något bättre än vänner?


Att dela livets funderingar och grubblerier med. Skratta så man dör åt gamla minnen. Fantisera om framtiden. Slå ihjäl tid. Promenera, dricka kaffe, laga mat.

Mina vackra vänner bor inte i stan längre och i bland känns det riktigt jobbigt. Saknar det vi hade. Har lärt känna några nya vänner via plugg och jobb och det är jag jäkligt tacksam över. Jag gillar att lära känna nya människor.


What the f*ck

Nu får snön ge med sig! Känns inte roligt när kompisarna söderöver snackar om vårjacka och tygskor när man själv klafsar runt i kängorna och muttrar.

Det var en hyffsad skön vecka denna vecka. Två dagars arbete och sen off to Italy och les alpes! Nu jävlar blir det åka av (ska tilläggas att jag åkt skidor två gånger, wish me luck) Just nu sitter jag och drömmer om god parmaskinka, ruccolasallad som kittlar smaklökarna och ett gott vin att skölja ner det med. Hoppas jag inte blir besviken.

Hade så himla kul på jobbet i dag. Har skrattat som en tok med min kollega. Hon är helt galen och kan vara så jävla rolig. Vi vek oss av skratt inne på hennes kontor. Har kännt mig busig hela dagen. Blev dock inte så många upptåg. Det enda orginella var att vi öppnade fönstret (tre galningar mellan 26-55 år) och stack ut huvudena för att morsa på min mamma som gick förbi.

Har fixat lite godis till Rs påskägg idag. Ska lägga det under hans kudde på lördag. Gjorde det förra året också när vi var i Finländska Lappland. Han kände fan inte ägget dock även fast han låg med huvudet på det så jag var tvungen att pika genom att fråga vad det var för stor bula under hans kudde. Karlar!


Vår supermysiga stuga i Ylläs förra året

RSS 2.0