Skogspromenader is the SHIT


Min fina skog jag kommer att sakna


30 sec ... Bra musik!





Sneak peek

Tre sittningar gjorda, några kvar


Jättedålig upplysning - men ett humm

Mycket just nu!

Mycket på alla plan i livet just nu. Mycket resor i jobbet, flytt, hyra ut lägenhet, hitta lägenget, relationer, viktnedgång, träning, sjuk. Helt slutkörd! Måste vila lite=)

Vem som ska hyra är nästan kalrt. Sen har jag hittat en lägenhet jag är intresserad av. En tvåa (bostadsrätt som hyrs ut) med bra hyra! Nära skog, skidspår och elljusspår. Lovely! Den var nyrenoverad också. Får bilder ikväll och hoppas den är så fräsch som jag vill. Har hunnit kolla upp gym (100 m från jobbet) och bokat lite fikadejter med bekanta så nu känns det lite enklare. Det kommer nog bli bra det här =)



Min lilla bäbis - kommer att sakna dig!

Jag flytt int ... eller?

Ok, dags att göra officiellt. Jag ska flytta till Gävle efter nyår! Lämna all trygghet och alla vänner bakom mig. *hjälp*


Det är en prova-på-grej så jag kan närsomhelst flytta hem om det inte känns bra. Känner inga människor där (förutom mina underbara kollegor på Gävlekontoret) och är minst sagt nervös. Lägenheten ligger ut för uthyrning, ska ordna visning nästa helg och sen hitta någon lämplig bostad där.

Bra saker med Gävle:
Inte för stort
Ganska nära hem
Fortfarande norrlandskusten
Fortfarande snö på vintern
Nära till storstan
Nära till Arlanda
Folket verkar trevliga

Mindre bra saker med Gävle:
Går ju inte att jämföra med Högakusten
Havet är inte lika tillgängligt som här
Man kan inte gå överallt

Hursomhelst hoppas jag att staden kommer att ta hand om mig, att man lär känna nya, spännande människor och att jag hittar ett lugnt, rogivande ställe att bo på.

Högakusten i mitt hjärta


Förändringarnas vindar blåser

Ibland händer saker snabbare än man trott! Då är det bara att hoppa på tåget, ta chansen och slänga sig ut! har gjort det förr och aldrig ångrat mig så det är bara att köra på! Pirr pirr i lillmagen!


RSS 2.0