Brandmän!

What a day!

Jag och Madde skulle åka ner till Sundsvall för att göra vår andra intervju idag. Åh vilka härliga människor som arbetar på Räddningstjänsten Sundsvall-Timrå!

När vi kom dit så fick vi kaffe och blev lotsade in i teverummet (vi var tidiga för vi fick åka med morbror ner). Så där satt jag och Madde på Räddningstjänsten i Sundsvall och kollade på australiensisk såpa bland massa brandmän. Intervjupersonen var jättetrevlig och sa att det fanns en i Timrå som vi också skulle kunna prata med  för att han hade varit mer inblandad. Sagt och gjort, han ringde till Timråstationen och frågade om han kunde. Jajjemen! Under intervjun med person nr ett så kom person nr 2 förbi och då sa nr 1 att nr 2 också kunde komma med info så då intervjuade vi nr 2 också. Hänger ni med?

Så, tillbaka till `Timrå stationen och mannen som vi där kan kalla nr 3. Han kunde som sagt ta emot oss på en gång så då skjutsade person nr 2 som jobbade i Sundsvall oss till Timrå. =) Bara för vår skull!

Vi åkte alltså ner till Sundsvall för en intervju och fick tre! Madde och jag konstaterade att vi aldrig hade blivit så väl omhändertagna någon gång av en organisation. En eloge ska de ha. Dessutom var det ju extra spännande att vara på en brandstation med massa heta brandmän!

Vi såg både en och två tavlor som verkade vara tagna ur en katalog med lättklädda män i uniform.
Mums!


Ja tack!

brandmän
Bild från: http://www.lfv.se/upload/Flygplatser/Arlanda/Nyhetsbilder/OS/nakna-brandmän.jpg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0