Regn regn och åter regn

Usch vad tråkig väder det har varit nu två dagar. Inge roligt alls! Man kan ju inte direkt vara ute och göra något och dessutom blir det så himla mörkt =(

Jag sitter och funderar på vad man skulle kunna hitta på en lördag som denna. F har loppmarknad hela dagen och T ska på dop. Kom på den geniala idén om att jag ska baka! Baka någon god limpa vore en perfekt sysselsättning idag. Måste åka ner och handla på affärn.

Mor är i Sthlm och lever livet. Det förtjänar hon, de verkar ha kul.

Jag ska på en typ av arbetsintervju i sthlm om drygt en vecka. Träffa VD:n. Hans namn skrämmer mig lite. Han är tydligen en rikig höjdare och är allmänt känd. Honom ska lilla jag träffa. Vad har jag att komma med egentligen? Fast jo det har jag nog. En ambitiös, målmedveten ung tjej med internationell erfarenhet. Det måste väl var något?
Ser jäkligt mkt fram att träffa honom hur som helst för han är verkligen ambitiös och duktig och han verkar vara human.

Nej, brödbak kanske?

Go och glad

I am going to Gothenburg baby!

Fan va kul det ska bli. Ska fira midsommar med S och hennes sambo och massa andra galna människor. Ska bli skönt att komma från stan ett tag. Kul att ha något att se fram emot i skolans stress. Imorgon hoppas jag att det känns lite bättre med både tal och strategiskt kommunikationsarbete. Längtar till jag får hämta min söta cykel med som jag ska cykla med på gamla landsvägar. Det kommer en och ska hämta ena cykeln imorgon som jag lagt på Blocket. Jag hoppas hon inte ångrar sig när hon ser cykeln. Den är ju ganska risig, fast charmig.

Jobbade idag. Det var lugnt och skönt.

Börjar bli sjuk. Rätt upp och ner fick jag jätteont i halsen, röda prickar och känner mej jätteseg. Precis vad jag behöver i skolstressen. Spot on!

Bokade bord till vår examensavslutningmiddag idag,. Kommer bli jättegott och mysigt! Mellan 15 och 20 pers blir vi och får äta supergod mat och dricka massa drinkar. Me like a lot!

Hahah, galen test



Finns ju inga som helst likheter

Drew?

Det är flera personer under årens lopp som har sagt att jag är lik Meg Ryan. Flera ggr har jag också fått höra Drew Barrymore (senast idag faktiskt) Själv kan jag inte se någon sådan likhet och de kommer inte heller upp här


image82   
Jeanette?                      Drew?

www.profile.myspace.com

       

Nah, I don't think so!

Helg

Skönt med lördag även om jag har tokångest över att jag pluggat så lite. Har så himla mycket jag ska göra på kort tid nu men jag kan inte få fingrarna ur arslet att göra det.

Jag tränar flitigt och det känns jättebra. Går 6km varje morgon innan frukost. Kliver upp ur sängen, drar på mig träningskläderna och sticker ut på en gång. Första tio minutrarna sover man fortfarande. Skönt hur som helst. När man kommer tillbka hem efter en timme så väntar en god frukost med gröt och färskpressad apelsinjuice.

I morse gick mamma och jag på spinning. Var så jävla skönt! Har inte kommit igång med spinningen i år och det var verkligen på tiden. Efteråt bastade vi och sedan gick vi på Kocks och beställde en skitgod sallad som vi åt här hemma. Mums! Nästa vecka ska jag promenera, köra spinning två ggr och pilates. Bra kombination.

Har varit och valt ut min cykel nu. Hon är så vacker! Det var kärlek på en gång det. Det blev dock ingen svart utan en mörkgrön. Var jätteskön att cykla på och väldigt dyr. 7000:- men jag ska försöka få lite studentrabatt. Kommer åka runt på gatorna som en liten tant nu. I slutet av månaden hämtar jag hem na´ =)
image81

Igår slötittade jag och Frida på teve. Talang 2007. Ganska roligt faktiskt där vissa är klart mer talanted than others. Har sökt lite jobb och hoppas få napp någonstans. Behöver förbvisso inget förrän i September men det gäller att vara ute i god tid. Jag brinner ju för inredning så jag längtar så tills jag får fixa i ordning mitt egna hem.

Ikväll blir det middag och bio med Adam. jag är sugen på att se 300. Får se vad han säger. Lite tråkgit att det krockar med Eurovision Song Contest men ändå så orkar jag inte engagera mig känner jag.

Jag har som flera andra kört "vilken kändis är du mest lik" på flera olika kort. Naturligtvis får jag olika resultat beroende på vilket foto jag laddar upp. Jag tycker ändå att jag har läskigt många matcher med män! Jag har ju alltid hävdat att jag har lite manliga drag och den tanken har ju förstärkts nu!



I am a winner today!

Mycket har gått bra för mig idag! Fick ett stort kuvert idag. Trodde det var enkäter från en undersökning jag håller på med men till min stroa förvåning var det inte det. Istället hade ju vunnit två biobiljetter från ngn studentgrejs jag medverkat i. Det är bara att tacka och ta emot.

Vidare fick jag lön från min anställning som projektledare och det blev mer än vad jag hade väntat mig. Inte mycket men lite.

Det roligaste var att jag medverkat i en auktion som Allehanda tidningar (Tidningen Ångermanland och Öviks Allehanda typ anordnat). Jag bjöd på en presentkort på en cykelaffär här vid mig. Har tidgare varit och kollat på cyklar där så när annonsen kom upp om att man kunde buda på det blev jag såklart skitglad.

På jobbet så fungerade inte hemsidan man bjöd på. Hade ju sparat mig och tänkt börja bjuda den sista kvarten. Hemsidan gick inte alls att köra. Alla andra hemsidor fungerade utom den. Tänkte att det var överbelastad eller så. Ringde Adrian och där fungrade den så han höjde mitt maxbelopp kl.18:50 (auktionen stängde 20:00)

Sidan gick fortfarande inte att köra så jag ringde kusin min typ 19:45 och bad han höja mitt bud med två hundralappar. Jag var då i ledning och det var 15 minuter kvar. Man vet ju att det mesta händer typ 5 min innan de stänger så jag trodde inte att jag skulle ha en chans.

Men tji fick jag. Jag vann!
Presentkortet är värt 5000 kronor och det betalar jag 3300 kronor för. Äntligen ska jag få min svarta damcykel. Fan vad nice!

image80

Fixing and doing ;)

Håller på att skapa liv åt min blogg. Alldeles själv har jag åstadkommit detta! Duktig jag är. jag knegar på så ska det bli någonting riktigt snyggt till slut

Konstiga telefonsamtal ...

Jag har fått två felrigningar från utlandet. Allt har skett inom den korta period sedan jag köpte mobilen.
Ena gången var det två ggr från Norge och idag fick jag två samtal från en man i Tyskland. Han var dock svensk så vi redde ut situationen. Jag bad honom säga numret han ringt och det var mitt nummer. Konstigt sa han, det har han ringt i flera år till sin vän. Det verkar alltså som att mitt nya nummer är ett begagnat nummer som någon annan haft innan mig. Den personen har väl köpt en ny telefon med nytt nummer och sen fick jag hans  gamla. Hyfsat irriterande! Ska ringa till telia och klaga.

Vill ju inte ha massa felringningar hela tiden!


Vill ha jobb!

Usch, börjar känna mig stressad för vad som kommer att hända till hösten. Vill ju bara ha ett jobb så jag kan flytta till en egen lägenhet. Tackade nej till att åka och studera i Egypten. Känner inte att jag orkar med det just nu. Kairo är världens andra mest förorenade stad. Bara Mexico City som är smutsigare och det får en ännu mer att tvivla.

Har anställning på Banverket fram till sista oktober men sen ryker jag säkert. Han som är på friår kommer nog tillbaka och då finns det inte plats för mig. Vill ju jobba som informatör eftersom det är det jag utbildat mig till.

Helst vill jag bort från stan. Skulle kunna tänka mig att bo i Gävle, Uppsala, Göteborg eller något sånt ställe. Kanske kring Örebrotrakten också. Var som helst egentligen som är lite större och inte Härnösand eller Sundsvall.
Praktikkursen är ett alternativ men då måste jag bo kvar hemma och det känns verkligen inte lockande för fem öre. Man får som inte bli riktigt vuxen när man bor hemma. Det har varit skitbra hittills eftersom jag tjänat ungefär
150 000 på det men nu får det räcka!

Var och köpte flytta-hemifrån grejor idag. Köpte lite handdukar och bordstabletter och sånt.

Gah! Frustration

Ny månad!

Då var man inne i maj då. Herregud vad detta år har gått fort! Var tar tiden vägen? Det är nästan lite skrämmande.
Igår var jag på middag hos två tjejkompisar till Adam. Det var trevligt. Middagen blev alldeles för sen men vid den tidpunkten spelade det ingen roll. Fick sen en majbrasa som jag ville. Jättefin, stor och gosigt varm. Vi spelade poker och jag sopade inte direkt banan. Lyckades vinna nått spel varjefall så det var trevligt.

Åkte taxi hem vilket blev alldeles för dyrt för att vara lilla Härnösand. 200kr! Huva!
Kom hem och pratade en stund med Mr A man. That was very nice. He is very nice=)

Idag ska jag bara dega och känner att jag har all rätt att göra det såhär på en röd dag. Känner för att äta gott och se på film och bara lata mig.

Längtar redan till helgen!

RSS 2.0