67,9

Väger jag nu. Det är rätt tufft! Jag vet att jag tjatar om min viktnedgång men det känns så roligt att ni helt enkelt får stå ut med det.

Jag har nu gått ner 15.5 kg. Hurra!

I morgon har jag ÄNTLIGEN semester!!! Som jag har väntat. Fick sms av Rami från Bali. Han sa att flyget hem var minst sju timmar försenat. Fick panik för en sekund och undrade hur det skulle lösa sig. Jag ska ju möta honom i Helsingfors i morgonkväll. Senare på dagen fick jag ett nytt sms där han sa att det hade löst sig. De fick ta ett annat flyg hem så de kommer "bara" vara kanske tre timmar sena. Jihooo!!

Blir underbart att få vänta på att dörrarna öppnas på flygplatsen i Helsingfors och sen står han på andra sidan med ett leende på läpparna.

Ha en skön sommar allihopa! Lär väl inte uppdatera här så mycket de kommande veckorna

I never made promises lightly

... and there have been some that I have broken but I swear in the days still left

we will walk in fields of gold










Snart kommer han hem

På torsdag får jag träffa bubben efter två och en halv veckas ensamhet.


Ännu en vecka ännu några kilon

Tårtorna blev jättepopulära på jobbet. Söndagskakan var så poppis att flera ville ha receptet. Det är en riktig lyxkaka som alla älskar! Ni borde kanske testa själva. Kanske ska lägga ut receptet.

Var och vägde mig idag och döm om min förvåning när jag såg att jag gått ner 1.9 kg denna vecka. Det är totalt 14,3 kg jag har gått ner på 8 veckor. Helt otroligt!!

Nu har jag nått en stor milstolpe och väger nu något på 60. Tror det var i nian på högstadiet senast!

Things are going well now ...

Baking housewife

Ni får bilderna nu istället.  Jag bakade en morotskaka och en söndagskaka (choklad och nötter)




Vem är jag?

Ni har säkert läst att man kan skicka  ett sms med en fråga till 118100 och få svar. Jag frågade vem är + mitt namn och fick svaret:

Jeanette är en glad och trevlig tjej som älskar att umgås med sina kära vänner, kolla på film och gillar allt som har med sommaren att göra!

Klockrent!

Riktigt roligt, testa ni också!


Idag bakar jag till jobbet innan semestern. Bilder får ni imorgon. Det doftar ljuvligt


RSS 2.0