Well oh well

Även om det inte blev som jag tänkt det så blev det nog ganska mycket bättre än jag tänkt det. En smula förvirrande att gå från en sak till en annan bara men jag kan nog vänja mig ;)

Nog med hemlighetsmakeri. Idag är det Valborg och det kommer firas här hemma i Härnta. Blir nog någon cider och eventuellt middag hos Adam. Hoppas bara han inte behöver jobba över. På Valborg liksom?! Det är inte humant det! Tänkte gå en sväng på stan först och se om jag kan hitta ett par schyssta jeans. Vill ha några som är lite utsvängda nere i benen även fast det inte ska synas så mkt att de är det.

Åt massa smågodis igår när vi tittade på film och det var lycka att få göra det eftersom jag inte äter godis i vanliga fall. Bad influence!

Nog om det

Materialism

Har bestämt mig för att vara lite aktiv så då är det bara att köra på medan lusten infinner sig.
Eftersom "alla andra" lägger ut bilder på inhandlade prylar så tänkte jag följa samma mönster.

Om man kan älska ett par skor så älskar jag dessa. Alla som känner mig vet att jag älskar svart/vitt i all kombination. Jag har dessutom haft en kärlek till döskallar de senaste fem åren så då förstår ni nog varför jag avgudar dessa läckerbitar

image73

Var och shoppade på IKEA för någon helg sedan och då köpte jag ett par fina kuddar att ha på sängen. Köpte även en otroligt vacker vas som jag gått och spanat in länge så nu slog jag till

image74image76


Usch!

vad dålig jag har varit på att uppdatera som vanligt. Man hamnar liksom i svackor när man inte ens känner att plinka på tangenterna (stavas det så?)

Idag är det lördag och jag ska iväg och jobba. Hoppas det blir en lugn dag. Har alldeles för mkt pappersarbete som måste göras =( Tog med lite bra tidningar att läsa utifall att det blir fööör lugnt.

Igår var en bra dag! Gick och släppte ut katterna (är kattvakt) på morgonen. Har gått dit och hem i flera dagar nu så det blir en dagspromenad på 6 km. Bra jobbat! Mor hade köpt en god sallad åt mej som vi snaskade på till lunch.

Jag och Tea gick på stan och jag fyndade sex par jättesöta hippsters med döskallar och blommor och sånt på. Väldigt dött. Köpte också en söt kjol jag kan ha på jobbet i sommar. Har spanat in den förut och nu fanns den i min storlek OCH på rean. 100kr. Finfint det.

Efter att ha varit och letat en av katterna i flera vändor så åkte jag hem och grillade med mammsen och pappsen. Mycket gott med kall bea till. Adam följde med och letade efter katten på kvällen. Efter tre rundtrer så kom den hem. Tack och lov! Vi åkte på Pinoccio och han köpte pizza. Vi kom på att kvällen var ung och vi inte hade något att göra så vi åkte till Fagervik där hans föräldrar bor. Där träffade jag den knäppaste och sötaste katten! Hans föräldrar var coola och vi fick en kopp god te. En lyckad kväll.

Imorgon kommer A! Ska bli så kul så!

Nej, nu måste jag cykla iväg till jobbet i survädret.

So long!

RSS 2.0