Suomiland

Är i Finland över helgen igen. Nice som alltid! Igår hämtade R mig på flygplatsen och då åkre vi hem till lägenheten. Idag, lördag drog vi först en resa på stan. Hittade några roliga klädesplagg till Miami som det snart är dags för.

Efter det åkte vi till ett stall för att se om man kunde rida. Icke, de hade slutat med ridskola. Det var dock några människor där. De höll på att sko en häst så vi fick komma in och klappa på honom. Såååå mysigt! Saknar hästar. Tjejen som var där var skittrevlig. Hon hade bott i Leeds ett år så hon pratade bra engelska. Kul med en utåtriktad och pratsam tjej, annars är finnar, om man verkligen ska generalisera, ganska reserverade mot främlingar.

Det har regnat hela dagen. Trist! Vi drog till Hoplop. Ett lekland med en gigantisk klätterställning inomhus med massa leksaker. R har ju en dotter i Finland om ni inte visste det. Jag har alltid minst lika kul som henne när vi är där! Är som ett hårt träningspass när man studsar hit och dit och klättrar högt upp.

Har varit och ätit på restaurang och nu ligger vi alla i soffan och degar. R är skittrött.

Vi träffade föresten hans kusin på affären. Hon var jättetrevlig. Hon pratade också bra engelska för hon hade bott nio år i London. Hon ville att vi skulle komma och dricka kaffe så det ska vi göra i sommar. Kul! Roligt med mysig släkt.

Nu ska jag gå och pussa på  R så han vaknar lite

Kommentarer
Postat av: Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

Tack! :D

det är en superhäftig känsla!

2009-05-13 @ 10:50:32
URL: http://carpeannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0